Machinist Robert van den Bremer en zijn Volvo EWR150E
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Machinist van de maand juni: Robert van den Bremer en zijn Volvo EWR150E
Doosan moet zijn kroonjuweel verkopen. Hoe kon het zover komen?
Doosan zit in zwaar weer. Onder druk van sombere financiële omstandigheden ziet het Koreaanse miljardenconcern zich genoodzaakt om de bouwmachinetak te verkopen. Dochterbedrijf Bobcat ontspringt nu nog de dans.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Knikmops Stage V
De Schans had gepland om op de TKD de volledige nieuwe lijn Stage V motoren te introduceren. Voor de modellen KM80 tot KM120 blijft het programma ongewijzigd. De grote verandering gaat komen in de Knikmops 130. Tot einde dit jaar is de Knikmops leverbaar met de Kubota motor.
Gubbels haalt Liebherr R960 Demolition van Las Vegas naar Brabant
In Las Vegas vond Gubbels Bedrijven zijn nieuwe sloopkraan, een Liebherr R960 Demolition. De indrukwekkende sloopmachine - volledig opgebouwd weegt de kolos bijna 100 ton - mocht na een lange bootreis zijn spierballen tonen op een project in Den Bosch.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Nieuwe modellen Pon-Cat
Cat introduceert een heel aantal nieuwe modellen. Zo is het aantal Cat-minigravers uitgebreid met zeven nieuwe modellen van de nieuwe generatie in de 6- tot 10-tons klasse. Deze modellen hebben een zeer uitgebreide standaarduitrusting. Lees alles over de nieuwe modellen en bekijk vooral de interessante acties.
BLOG Jan Hommes | Aanpassen aan het nieuwe normaal
Op het moment dat ik deze column schrijf, zou de TKD op het punt van beginnen staan. Ik wil niet schrijven over werken in de 1,5 meter economie, de sombere economische vooruitzichten of de gevolgen van strengere regelgeving op het gebied van uitstoot voor onze sector.
Lees verder >
Dens en Hamer gaan samen emissieloze aggregaten in de markt zetten
Dens, ontwikkelaar van het hydrozine aggregaat, en Hamer, gespecialiseerd in brandstofoplossingen gaan samenwerken om het Dens Hydrozine aggregaat in de markt te zetten. Met de uitrol van de emissieloze hydrozine aggregaten willen beide bedrijven de energietransitie een impuls geven.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Innovaties TKD 2020
Met het wegvallen van de TKD vervalt ook een mooi podium voor exposanten. Veel exposanten hadden op de beurs hun nieuwste innovaties willen presenteren. BouwMachines biedt hiervoor de mogelijkheid en zet alle primeurs en innovaties op een rij in het online magazine.
Partnernieuws
Topcon voegt ‘Thermal Mapper’ toe aan asfalteringsoplossingen
De Topcon Positioning Group kondigt de nieuwe Thermal Mapper aan, een sensoruitbreiding van het 3D asfalteringssysteem dat temperatuurvariaties in kaart brengt voor een betere kwaliteitscontrole. Met deze sensor worden toekomstige schades aan het wegdek beperkt.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright