25 juli 2023
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
Vernieuwd Kijkonderzoek compleet beeld kijkgedrag na week beschikbaar
Op maandag 28 augustus start de eerste officiële meting van het vernieuwde NMO Kijkonderzoek. De eerste publicatie zal een week later verschijnen. NMO laat daarmee de publicaties aansluiten bij de veranderende manier van televisiekijken die in toenemende mate uitgesteld is en verspreid is over meer devices, schermen en platformen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Winnaars Q2 Ster Gouden Loeki bekend
De kwartaalwinnaars van het tweede kwartaal voor de Ster Gouden Loeki 2023 zijn bekend. Onder meer Albert Heiin, Lidl en het Ministerie van Defensie zijn in top 10 gekozen door een onafhankelijk publiekspanel van GfK.
lees verder
twitter facebook linkedin
Jouw advertenties optimaliseren op basis van rijke dataprofielen
[advertorial] Adverteren op de luchthaven betekent adverteren op basis van een schat aan data. Je komt alles te weten over je doelgroep - bijvoorbeeld over hun inkomensniveau en koopgedrag - en kunt zelfs hun looproute voorspellen. Met die informatie maak je slimme beslissingen over je mediabudget. Ontdek hoe de rijke dataprofielen van Schiphol tot stand komen én wat ze betekenen voor jouw mediastrategie.
image
Eerste foodmarkt van Den Bosch opent zijn deuren: 'De Fam'
Na een gigantische verbouwing, met hier en daar wat tegenslagen, is het eindelijk zover: Foodmarkt De Fam opent op 29 juli 2023 haar deuren voor Den Bosch en iedereen daarbuiten.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
The Social Hub staat centraal tijdens Pride Amsterdam als The Pride Hub
Deze zomer zet The Social Hub (voorheen The Student Hotel) zich voor het eerst onder de nieuwe merknaam in voor positieve verandering en het creëren van een meer inclusieve samenleving. Hieronder de rationale en bijbehorende merkfilm.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ontdek de kansen van crossborder e-commerce
[advertorial] Ontdek de kracht van crossborder e-commerce op het Cross Border Event op 19 september in Mereveld, Utrecht. Leer van topexperts en succesvolle bedrijven, en vergroot jouw internationale groeimogelijkheden. Koop nu je ticket en profiteer van een exclusieve korting van 50,- euro. Wees er snel bij, want deze korting is geldig tot 10 augustus 2023. Mis deze kans niet en reserveer jouw plaats vandaag nog!
image
De zomer van... Hein Raijmakers van Chocomel
Hein Raijmakers is Global Brand Director Chocomel bij FrieslandCampina. ‘We hebben dit voorjaar de investeringen in het VK stevig verhoogd en zagen direct resultaat met een enorme groeispurt van het merk.’
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DOSSIER SUMMER IN THE CITY Sander Hanenberg van The Hague and Partners
In gesprek met Sander Hanenberg, ruim vijf jaar head of marketing & customer care bij The Hague & Partners. The Hague & Partners verleidt (inter-)nationale bezoekers, bedrijven en conferenties om een bezoek aan Den Haag te brengen. En als ik zeg Den Haag, dan bedoel ik Den Haag inclusief de stadsdelen aan de kust Kijkduin en Scheveningen met maar liefst 11 km strand.
lees verder
twitter facebook linkedin
Een groot bereik voor jouw vacatures?
[advertorial] Jij weet wie je zoekt. Wij helpen die persoon te vinden. De vacature portal van MarketingTribune is het ideale platform om de juiste professionals uit de branche te bereiken voor jouw vacature. Met onze verschillende vacatureproducten -of pakketten helpen we jou in contact te komen met de beste kandidaten.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.