Weggooien of houden?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Test: Raad jij de juiste betekenis van deze liedjes?

Voel jij altijd goed aan waar liedjes over gaan? Of vertellen je vrienden je soms dat je lievelingsliedjes niet zo onschuldig zijn als je dacht? Doe de test en ontdek of jij weet wat er (op de plaat) speelt.

 
 
Quest
 

Sinds wanneer gebruiken we massaal deodorant?

In de Middeleeuwen keken we niet op van een lichaamsgeurtje meer of minder, maar sindsdien zijn we steeds meer gaan boenen. Nu is een deodorant gebruiken heel normaal. Sinds wanneer begonnen we daarmee?

 
 
Quest
 

Cursus van Quest: (Nog) beter in bed

Wist je al dat Quest de onlinecursus (Nog) beter in bed heeft ontwikkeld over seks en alles wat erbij komt kijken? Je vergroot je kennis over de anatomie, opwinding, orgasmes, en sleur. Je leert hoe ‘zin krijgen’ werkt. En belangrijk: we geven je handvatten om te praten over wat je wel en niet lekker vindt in bed. Elke les bevat theorie, filmpjes, tips, vragen en opdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt. Voor maar €19,95.

 
 
Quest
 

Op Ameland vieren ze geen Sinterklaas, maar Sunneklaas

Op Ameland vieren ze Sinterklaas net een tikkie anders. Ze vieren er Sunneklaas: een mysterieus feest waarbij de eilandbewoners liever niet te veel pottenkijkers trekken. Wie of wat is Sunneklaas? En vanwaar al die geheimzinnigheid?

 
 
Quest
 

Hoe vies is het kleedje voor de wc?

Zo'n fluffy kleedje voor de wc is heerlijk warm voor je tenen. Maar ook schimmels en bacteriën vinden het een waar paradijs. Tijdens een toiletbezoekje laat je namelijk van alles achter...

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Zijn dure snoeren bij je apparaten beter dan goedkope?

Als je een nieuwe tv of geluidsinstallatie koopt, probeert de verkoper je er ook vaak peperdure kabels bij aan te smeren. Zijn die prijzige snoeren het geld waard, of ben je ook prima af met goedkopere exemplaren?