YouTube-lessen voor tekenen en schilderen
webversion
 
 
Nieuwe wegen zoeken
 

Lieve Flow-lezers,

Ook wij moeten wennen aan dit nieuwe leven, een ander ritme, er komt veel op ons af. Zowel praktisch (hoe maken we Flow vanuit huis, hoe kunnen we ook nog kinderen vermaken en pubers helpen met huiswerk), als in ons hoofd (wat gebeurt er veel en hoe gaan we om met de onzekerheid?).

We zijn inmiddels wegen aan het zoeken, zijn een appgroep begonnen met lieve en leuke berichtjes om elkaar op te peppen, er zijn werkoverleggen via de computer en er is deze week zelfs een nieuw nummer naar de drukker gegaan: hoera dat dat is gelukt!

Online zijn er veel plannen, maar we hebben even tijd nodig om alles te organiseren. Komende weken gaan we in ieder geval veel blogs met jullie delen over hoe wij omgaan met alles in deze tijd, we zullen extra nieuwsbrieven versturen waarin we laten zien wat voor mooie initiatieven er wereldwijd ontstaan. En we zullen extra aandacht besteden aan creativiteit, want iets met je handen doen is een heerlijke manier om uit je hoofd te komen, juist nu.

Vooral willen we je de komende tijd steunen. Want Flow gaat over kwetsbaarheid, en dat alles er mag zijn. Over klein geluk en oog hebben voor de mooie dingen om je heen. Over angst en vertrouwen. Over vertragen en nieuwe wegen zoeken. Over dingen anders doen en jezelf kennen.

We vinden elkaar in elk geval op Instagram (@flow_magazine en @flowmagazineNL). Zien we je daar?

Veel liefs, het Flow team

 
 
 

Unsubscribe | Privacy and cookie policy | Data Privacy Policy | Contact | Advertising

© 2020 Sanoma Media Netherlands B.V.
flowmagazine.nlonderdeel van Sanoma Media Netherlands Groep