Emerce legt uit
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Emerce
 
 

Te vaak via-via
Het gebeurt vaak dat, wanneer er een agency ingeschakeld moet worden, aan collega’s om namen en ervaringen wordt gevraagd. Vaak is dat echter zonder heel diep op de wensen en eisen in te gaan, waardoor het risico bestaat dat er bureaus gemist worden, die eigenlijk goed aansluiten. En als je eenmaal in een pitchproces zit, worden er zelden nog namen aan toegevoegd en ook uitgenodigd.

Agency Finder laat je kennismaken met agencies waar je wellicht zelf nooit aan zou denken
Het concept is simpel. Je vult als opdrachtgever een aantal vragen in, zoals over de omvang van de opdracht, wensen over expertise en gewenst resultaat. De experts van Emerce komen met een advies. Dit advies is het resultaat van een deels geautomatiseerd matching-proces en deels diepgaande kennis van de markt. 

Match op basis van criteria
Emerce beschikte altijd al over veel gegevens door de productie van de jaarlijkse EGUIDE, de diverse awards en de vele artikelen en andere producties met of over agencies. Van steeds meer bureaus worden gegevens aangevuld, bijvoorbeeld in welke branches het actief is, welke klanten en welke expertise het heeft en op welke doelgroep het zich richt. Hierdoor kan Emerce een onafhankelijke en kwalitatieve match maken.

Maak kennis met Agency Finder >

 
 
 

Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware met ondersteuning van Ematters marketing & data engineers.
Wil jij ook meer halen uit emailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.