Beste ,

Hoe ziet de toekomst van regionale luchthaven Maastricht Aachen Airport (MAA) eruit? Het is een vraag die de Limburgse gemoederen al een tijdje bezighoudt. Een aantal tegenstanders zien het vliegveld liever verdwijnen en ook het provinciebestuur onderzoekt of sluiting mogelijk is. Tegelijkertijd maakte MAA afgelopen jaar nog een flinke groei door op luchtvracht, waar ook de meeste kansen liggen. Hoe kijken de bewoners naar 'hun' luchthaven?

In opdracht van NT is onderzoeksbureau Toponderzoek de provincie in getrokken om de mening te peilen van Limburgers. De eerste resultaten van het burgeronderzoek presenteren we morgen tijdens de Air Freight Conference in Maastricht. Het is slechts een klein onderdeel van het congres. We zoomen namelijk ook in op de vraag: hoe houden we luchtvracht in Nederland en welke rol kan de Nederlandse overheid hierin spelen? Tevens werpen we een blik op de toekomst: welke innovaties gaan de luchtvrachtsector volledig veranderen?
​Dat doen we met de volgende sprekers: 

Laatste kans
We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar dus schrijf u nog snel in voor de Air Freight Conference in het MECC in Maastricht!

​​​Heel graag tot morgen!

Vriendelijke groet,
Kim van Dijk
Programma Manager NT
kim.van.dijk@nt.nl

Pas hier uw contactgegevens aan - Wilt u niet langer mail ontvangen over Air Freight Conference 2021? Schrijf dan hier uit.