Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 8 juni 2017
Haat je filerijden? Wees blij dat je niet in deze files zat.

Hoe ziet jouw ideale relatie eruit?

Samen tot de dood jullie scheidt? Dat wil niet iedereen. Misschien zoek jij wel elk jaar een nieuw liefje. En hoe zit het met trouw zijn? Voor een artikel in het augustusnummer is Quest benieuwd naar hoe jij je ideale relatie inricht. Na de test krijg je te zien op welk dier je het meest lijkt. Is dat niet leuk?
 





Welk cijfer krijgt jouw gezondheid?


Met een total body scan kun je onder je huid kruipen en zien hoe het met jouw gezondheid gesteld is. Hoe eerder je een mogelijke kwaal ontdekt, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling.

 





Autorijden 2.0: zonneauto de weg op

Honderden kilometers rijden met je gezin terwijl je niet alleen energie verbruikt, maar ook opwekt. Eenmaal thuis laat je de auto op de oprit staan voor wat extra stroom in huis. Dat lijkt een toekomstdroom, maar het is dichterbij dan je denkt.





Puzzelen houdt je scherp!


Met de zomervakantie voor de deur en genoeg vrije dagen om te verdrinken in braintainment, is hij er dan eindelijk: de nieuwe Quest Puzzelmix, met 100 pagina’s breinbrekende puzzels! Gegarandeerd plezier met sudoku’s, cryptogrammen, Zweedse raadsels, filippines en nog veel meer. Succes!





Waarom zijn lange mensen succesvoller dan kleine mensen?

Slecht nieuws voor de kleineren onder ons: het blijkt dat lange mensen succesvoller zijn in het leven. Helaas krijgen kleine mensen vaker te maken met vooroordelen. Maar wees gerust: ook na de puberteit kun je een groeispurt krijgen.





Waarom grijp je naar een reep chocola als het even tegenzit?

Een eenzame avond. Je zit alleen op de bank met een zak chips, een reep chocola en een bak roomijs als enige gezelschap. Eigenlijk wil je helemaal niet snoepen, maar die caloriebommen zijn zo verleidelijk. Herkenbaar?
 





Hoe werd Rusland communistisch?

Honderd jaar geleden jaagden boze Russen de Tsaar weg. De voorlopige regering zorgde voor persvrijheid en vrijheid van meningsuiting. Zou Rusland een vrij land worden? Nou... Met de verkiezingen in aantocht, was een onbeduidend partijtje communisten de democratie te slim af.