BMWT-Keur doorbreekt grens: meer dan 300.000 keuringen in 2018
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Hoe zit het met banden: is goedkoop werkelijk duurkoop?
Over goedkope banden leven nogal wat vooroordelen. Ze zouden sneller versleten zijn, geen restwaarde hebben en per uur uiteindelijk meer kosten dan een dure band. Maar ís goedkoop ook werkelijk duurkoop? Productspecialist Erik Naber van Heuver Bandengroothandel en engineer Johan Koster van HBI Tyres & Wheels geven uitsluitsel.
(advertorial)
Meer grip op uw machinepark?
In de dagelijkse hectiek is het vaak lastig om een goed overzicht te houden over al uw voertuigen op de verschillende locaties. Zijn er storingen of hoe is de inzet, zijn vragen die lastig te beantwoorden zijn zonder over real-time data te beschikken. TelliQ heeft de oplossing!
BMWT-Keur doorbreekt grens: meer dan 300.000 keuringen in 2018

BMWT-Keur heeft in 2018 in totaal ruim 20.000 veiligheidskeuringen méér uitgevoerd dan in het jaar ervoor. De groei tekent zich af in alle productcategorieën.

Lees verder >
Engcon breidt fors uit: productiecapaciteit wordt drie keer zo groot

Engcon investeert de komende jaren 8,7 miljoen euro in nieuwe productiemachines. De fabrikant van draaikantelstukken verdrievoudigt hiermee haar capaciteit.

Lees verder >
Bouwmachines van de toekomst vragen om schone uitlaatgassen

De uitstoot van schadelijke stoffen door bouwmaterieel ligt onder een vergrootglas. Continental Powertrain springt in op naderende strengere NOx-emissienormen voor bouwmaterieel. 

Lees verder >
Duitse transporteur koopt Manoovr-opleggers bij Nooteboom

Hegmann Transit uit het Duitse Sonsbeck heeft zes nieuwe voertuigen gekocht bij Nooteboom. De diepladers en semi-diepladers zijn bedoeld voor het transport van zware bouwmachines.

Lees verder >
Topjobs
Projectleider
Schildersbedrijf Groenenboom
Senior Werkvoorbereider Bouw
Meinselect
Projectmanager Utiliteitsbouw
Meinselect
Zevende Dynapac voor Heijmans

Heijmans heeft een zevende asfaltafwerkmachine van Dynapac aan zijn vloot toegevoegd. Volgens leverancier Van der Spek blijft de infrabouwer vooroplopen met investeren in de nieuwste en duurzaamste technieken.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright