Preston Palace

Beste meneer Do,

Hoera, meer versoepelingen! Vanaf nu hoef je tijdens je verblijf alleen nog maar te reserveren voor de restaurants, bingo en bioscoop. De overige faciliteiten zijn open zones; niet meer reserveren en plannen hiervoor. Heerlijk! Vanaf 26 juni kan er nóg meer. Lees snel verder!

Met vriendelijke groet,

 

Opgelucht ademhalen!

Vanaf 26 juni ben je niet meer verplicht om in Preston Palace een mondkapje te dragen. Mits de 1,5 meter gewaarborgd blijft wanneer je niet uit één huishouden komt!

Dag mondkapje!
 
 

Door tot middernacht!

Eet- en drinkgelegenheden mogen langer openblijven. De Snackcounter tot 22:00 uur en Peppermill Takeaway zelfs tot 00:00 uur. Perfect voor de lekkere trek!

Snacks en streetfood!
 
 

Voor de opscheppers!

Vanaf 26 juni verzorgen wij dagelijks het soep & saladebuffet op Preston Central. In hotelrestaurant Ribbleton is het royale selfservice buffet terug van weggeweest voor het ontbijt- lunch en diner.

De buffetten zijn terug!
 
 

Voor elk wat wils!

Naast hotelrestaurant Ribbleton kan je ook bij Peppermill Food & Bar genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor de lunch en diner is hier een á la carte menu.

Zoveel all-inclusive keuze!
 
 

Elke avond live-muziek!

Dit klinkt ons als muziek in de oren! Vanaf 26 juni elke avond live-muziek op het gezellige terras van Preston Central. Neem een drankje, ga lekker zitten en geniet.

Voor de vrolijke noot!
 
 

Nu is het jouw tijd!

Nu er zoveel versoepelingen zijn, stromen de boekingen binnen! Iedereen wil deze zomer genieten bij Preston Palace. Wanneer ga jij genieten van all-in?

Last-minutes al vanaf....
 
 

Bezoek ons ook op prestonpalace.nl

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Meld u hier af.