Onbemande machines: Caterpillar en Doosan werken eraan
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Afronding Green Deal: tot 20 procent brandstofbesparing via Het Nieuwe Draaien
Easyfairs zet in op doorgaan vakbeurs Recycling
Beursorganisator Easyfairs stelt alles in het werk om de Vakbeurs Recycling dit jaar te laten doorgaan. Zowel exposanten als bezoekers geven volgens Easyfairs aan dat er behoefte is om elkaar live te ontmoeten.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Innovaties TKD 2020
Met het wegvallen van de TKD vervalt ook een mooi podium voor exposanten. Veel exposanten hadden op de beurs hun nieuwste innovaties willen presenteren. BouwMachines biedt hiervoor de mogelijkheid en zet alle primeurs en innovaties op een rij in het online magazine.
Caterpillar investeert in robot- en autonome technologie
Caterpillar heeft Marble Robot overgenomen. Dit eveneens Amerikaanse bedrijf levert robot- en autonome technologie. De overname past in de strategie van Caterpillar te investeren in toekomstige bouwplaatsoplossingen.
Lees verder >
Doosan zet met XiteCloud eerste stap naar bouwplaats van de toekomst
Doosan Infracore heeft XiteCloud gelanceerd in Zuid-Korea. Dit is een eerste stap in de commercialisering van de Concept-X bouwplaats van de toekomst, die de Zuid-Koreaanse fabrikant eind 2019 demonstreerde. 
Lees verder >
3 Volvo FH-trekkers voor Zwatra Transport
Zwatra Transport heeft 3 Volvo FH 500 6x2 trekkers aan het wagenpark toegevoegd. De Volvo FH-trekkers zijn geschikt voor combinatiegewichten tot 72 ton.
Lees verder >
Nederlandse primeur: eerste Kobelco SK130LC-11 voor Van Vliet Waarder
Loon- en Aannemingsbedrijf Van Vliet Waarder heeft als eerste bedrijf in Nederland een Kobelco SK130LC-11 in gebruik genomen. De fonkelnieuwe rupsgraafmachine is geleverd door de Kemp Groep.
Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright