En welke daarvan zijn gevaarlijk?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Waarom liggen er al maandenlang pepernoten in de winkel?

Sinterklaas is bijna in het land, en er liggen peper- en kruidnoten in de supermarkt. Alleen: dat sinterklazige lekkers ligt al maandenlang in de winkels. Sterker nog, die pepernoten lijken wel steeds vroeger in de schappen te liggen. Is dat zo?

 
 
Quest
 

Test: hoe preuts ben jij?

Trek jij voor geen goud een bikini aan of lig je graag topless op het strand? En wat als een collega je vraagt of je meegaat naar de sauna? Doe de test (anoniem) en kom erachter hoe het staat met jouw preutsheid.

 
 
Quest
 

Hét cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom

Met een scheurkalender van Quest sla je de plank nooit mis. Geef jezelf of een geliefde een van onze scheurkalenders cadeau, en geniet van alle bijzondere en verrassende feiten en weetjes. Hij is er in drie smaken: Quest (met vragen en antwoorden), Quest Historie (vol krantenknipsels uit het verleden) en Quest Junior (met grappen, vragen, dieren en doedingen).

 
 
Quest
 

Empathie tonen is helemaal niet zo makkelijk

Er wordt weleens gezegd dat het makkelijker is om je in te leven in een ander als je zelf ook een nare ervaring hebt gehad. Toch is dat niet altijd waar. Je kunt er zelfs harder van gaan oordelen. Bijvoorbeeld door te denken dat anderen wel heel snel het bijltje erbij neergooien als ze in een burn-out terechtkomen. 

 
 
Quest
 

Hoeveel soorten virussen zijn er?

Hiv, ebola en het coronavirus. Die kennen we natuurlijk allemaal, maar hoeveel andere soorten virussen zwerven rond op onze planeet? En is elk virus gevaarlijk?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Dat witte spul in citrusvruchten is hartstikke gezond

Sinaasappels, mandarijnen en grapefruits zijn heerlijk. Maar voordat je ze kunt eten moet je wel wat doen: het witte spul wegpulken dat in het midden van de vrucht en aan de buitenkant van het vruchtvlees zit. Als het niet zo vies was, zou je het bijna opeten.