‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Service XXL
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Beste John,

We verlagen tijdelijk de prijzen op geselecteerde Fender American Performer en American Professional II modellen met 10% korting op de gangbare verkoopprijs. Hierdoor kun je tot ruim 225 euro in je zak steken!

button Pak die korting
American Performer: Laat je inspireren

American Performer

Met de American Performer-serie kun op een voordelige manier kennis maken met een echte Amerikaanse Fender. Ze worden namelijk gemaakt in Corona, Californië en bieden die uitzonderlijke klank en het speelgevoel dat je van een Fender mag verwachten. Fender heeft speciaal voor deze serie de Yosemite pickups ontworpen, waardoor je kunt rekenen op een rijke, expressieve klank die zich goed leent voor elke muzikale situatie. Met maar liefst 30 modellen om uit te kiezen, is dit hét moment om je collectie naar een hoger niveau te tillen.

fwd Yosemite elementen voor een breed inzetbare klank
fwd Fijne hals met een modern C-profiel

American Professional II: Breed inzetbare instrumenten

American Professional II

De American Professional II-serie put uit meer dan zestig jaar innovatie, inspiratie en evolutie om te voldoen aan de eisen van de moderne muzikant. Hierbij valt te denken aan afgeronde toetsranden en een nieuw gevormde hiel voor een uiterst comfortabel gevoel en gemakkelijke toegang tot de hogere frets. Daarnaast staan de V-Mod II-elementen garant voor karakteristiek en veelzijdig geluid. Voor zowel de gitaristen als bassisten onder ons valt er genoeg te kiezen!

fwd V-Mod II elementen voor een loepzuivere en warme basisklank
fwd Comfortabel deep C-halsprofiel met afgeronde toetsranden

Beoordeel deze e-mail

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
Bax Music Apeldoorn

fwd plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl