21 April 2017

Hogere lonen voor technici

Het afgelopen jaar zag een derde van de technici zijn inkomen stijgen (33%). Dit zegt Rovc op basis van zijn TechBarometer.
Lees op onze website meer over dit onderwerp
Laatste nieuws
 
1 min
IoT in de elektrotechniek
1 min
Initiatief voor 100.000 zonnepanelen op huurwoningen
1 min
Albert Heijn test slimme koelkastmagneet
2 min
J.P. van Eesteren renoveert Holland Casino Rotterdam
Bekijk al het laatste nieuws
(Advertorial)
BIM praktijkdag
Heeft u BIM praktijkdag al in de agenda staan? Kom op donderdag 18 mei naar de Jaarbeurs in Utrecht en luister naar de onafhankelijke ervaringen van anderen met BIM, stel uw vragen en vindt nog meer informatie op de Informatiemarkt. Koop uw toegangskaart op de website: http://bimpraktijkdag.nl/
(Advertorial)
Gira System 106: nieuwe designs en functies aan de deur
Een goede indruk op het eerste gezicht De eerste indruk is, zoals bekend, een daalder waard. Bij een gebouw krijgt u deze meestal al bij de voordeur. Daarom moet hier alles kloppen. Zoals bij het Gira System 106, het nieuwe deurstationsysteem van metaal in een puristisch, edel design. www.gira.nl/system106
Partnernieuws
Hager Update: ‘IoT in de ET’
Iedereen heeft wel eens van IoT – Internet of Things – gehoord. Maar wat het nu precies is, wat de rol van de installateur is en wat IoT kan betekenen voor jou en je elektrotechnisch installatiebedrijf is waarschijnlijk nog niet voor iedereen helder. Daarom organiseert Hager 16 mei een kennissessie rondom dit thema op een inspirerende locatie in de Rotterdamse haven. Samen met de IoT Academy gaan we ontdekken hoe we als ET-branche met IoT nieuwe kansen kunnen pakken.
BIM doe je samen!
Een jaar geleden maakte AGO Groep Installatiebedrijven de overstap naar Stabicad for AutoCAD en Stabicad for Revit en sindsdien worden steeds meer projecten in BIM uitgewerkt. De ambitie is om over vijf jaar alle projecten in BIM te doen.
Maak ook kennis met de gratis nieuwsbrief van Gawalo
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Wijzig gegevens