Bespaar op je energierekening deze herfst met onze 5 tips
Independer'
woonverzekering
autoverzekering
reisverzekering
vergelijk energie
Hogere zorgpremie voor rokers en drinkers?
Hoe gezond je bent heeft geen invloed op de premie van je zorgverzekering. Of je nu chronisch ziek bent of kerngezond, de premie van de basisverzekering is voor iedereen gelijk. Maar een groot deel van de bevolking vindt dat mensen die roken, drinken of te zwaar zijn meer zouden moeten betalen. Wat vind jij? Doe mee aan onze poll en laat je mening horen.
Energie besparen in de herfst: 5 tips
Energie besparen in de herfst: 5 tips
Nu het herfst is worden de dagen weer korter én kouder. De komende maanden kunnen we niet meer zonder de verwarming. Maar hoe zorg je er dan voor dat je energierekening niet de pan uit rijst? Volg onze 5 tips en je zit er dit najaar warmpjes bij, zonder onnodig veel te betalen.
Nieuw: meld je aan voor je persoonlijke Top-3 zorgverzekeringen
Nieuw: meld je aan voor je persoonlijke Top-3 zorgverzekeringen
Over een paar weken zijn alle zorgpremies voor 2020 bekend en kun je weer vergelijken. En dit jaar maken we het je makkelijker dan ooit! Meld je nu aan voor je persoonlijke Top-3 en vul je zorgwensen in. Dan krijg je volgende maand de drie beste zorgverzekeringen voor jou in je mailbox.
3 mythes over de collectieve zorgverzekering
3 mythes over de collectieve zorgverzekering
Over collectieve zorgverzekeringen bestaan veel misverstanden. Zo zouden ze bijvoorbeeld áltijd goedkoper zijn. Maar is dat ook zo? De drie grootste mythes prikken we nu voor je door.
Vraag van de maand
Vraag van de maand
Ben ik verzekerd als een eikel mijn auto beschadigt? Die vraag krijgen onze experts regelmatig. Nu de herfst is begonnen, kunnen vallende eikels, maar ook kastanjes en grote takken voor vervelende deukjes in je auto zorgen. Onze expert Lisa vertelt of je hiervoor verzekerd bent.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
hulp en advies
klantenservice
Stel ook je vraag aan ons via:
Je ontvangt deze e-mail omdat je je aangemeld hebt voor onze nieuwsbrief. Als je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je hier uitschrijven.

Lees meer over ons e-mailbeleid en hoe we omgaan met je privacy.

Independer N.V., Celebeslaan 2, 1217 GV Hilversum. KvKnr 34117387. AFM-verg.nr. 12012777 | © Independer 1999- 2019
Advertisement