Hola, jambo, sawadee!

6 years ago


Text only:

Wereldse ontmoetingen
Hier vind je de online versie.
Hola, jambo, sawadee!

Voor ons zijn het de ontmoetingen met de lokale bevolking die een reis vaak onvergetelijk maken. Theedrinken met een marktkoopman in Buenos Aires, Thaise curries leren koken of een handen-en-voeten gesprek in een afgelegen Swahili dorp. Beleef de wereld met ons mee en plan je eigen ontmoetingen.  


Van gaucho-dorp naar tango-stad
Ervaar Argentinië van nóg dichterbij met onze vernieuwde bouwstenen. Galoppeer met een gaucho door valleien en rivieren, waarna je slaapt bij een lokale familie die hun huis en hart voor je open zet. Of verken met een echte Porteño de onbekende plekjes van zijn stad Buenos Aires, langs koffiebars en tangosalons. De dag sluit je af met een glas Argentijnse wijn, 'salud' op het goede leven.
 
Reis tussen oktober en mei naar Andespieken en gletsjermeren met Argentinië online.
 
Kerst onder de kokospalmen
Tijdens de feestdagen met een glas rum tussen de tabaksvelden op Cuba, of met knallende kurken op een tropisch strand in Thailand? Vliegtickets tijdens de feestdagen worden duurder en de beschikbaarheid loopt terug, dus nu is het moment om je reis voor deze periode vast te leggen. Droom alvast weg bij gedachten aan poederwitte stranden en exotische kerstcocktails...
 
Bekijk onze kerstreizen voor jouw tropische bestemming met de feestdagen.
 
Reisspecialist Laura in Tanzania
"In Tanzania heb ik oog in oog gestaan met wilde olifanten, luipaarden en brullende leeuwen. Onvergetelijk was mijn ontmoeting met de lokale Chagga stam, ver buiten de toeristische paden. Tussen tropisch regenwoud en koffieplantages was ik te gast bij de familie van Oscar, waar ik kampeerde in hun tuin. Na een lokaal gebrouwen glas bananenbier kwamen de gesprekken al snel op gang."
 
Enthousiast geworden? Stel samen met Laura van Tanzania online je eigen reis samen.
 
Diploma's voor Bali
In juli doneerden we voor iedere nieuwe 'like' op Facebook €1,- aan ons schoolfonds op Bali. Samen met een aantal ludieke sponsoractiviteiten op ons kantoor heeft deze actie in totaal ruim €20.000,- opgeleverd. Onze collega Ilse heeft vorige week het schooltje bezocht en persoonlijk de cheque overhandigt aan Hans en Els, oprichters van het schoolfonds. We zijn trots op het resultaat, omdat we hiermee echt een verschil kunnen maken.
 
Op Bali kunnen door deze actie nu 44 meisjes drie jaar naar school. Iedereen bedankt!
 
Jij, wij en social media
In juni hebben we een aantal van onze reizigers een social media enquête gestuurd. We willen hiermee beter inspelen op jullie behoeftes: moeten we meer of juist minder berichten plaatsen op Facebook? Willen jullie tips krijgen van andere reizigers? Of een kijkje nemen achter de schermen bij Riksja Travel? Wanneer je benieuwd bent naar de resultaten, kun je deze nalezen op Riksja Travel.
 
Vind je het leuk om je mening te geven bij een volgende enquête? Laat hier je e-mailadres achter, dan nemen we je op in ons digitale klantenpanel.
 
Waar gaat jouw Riksja reis naartoe?
Kijk eens op één van onze websites:
Azië:
 
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië, Indonesië, Bali, China, Tibet, India, Nepal,
Bhutan, Sri Lanka
 
 
Afrika en Midden-Oosten:
 
Marokko, Egypte, Jordanië, Zuid-Afrika, Namibië & Botswana, Kenia & Tanzania
 
 
Noord-Amerika:
Amerika, Canada
 
 
Caribisch Gebied:
Cuba, Caribbean
 
 
Latijns-Amerika:
Mexico, Guatemala & Belize, Costa Rica, Peru & Bolivia, Brazilië, Argentinië & Chili, Ecuador, Suriname
 
 
Oceanië:
Australië, Nieuw-Zeeland
 
 
Europa:
Lapland, IJsland, Griekenland, Spanje, PortugalItalië
Of op reis met je kinderen: RiksjaKids.nl

Doordat wij al eerder contact met je hebben gehad, staat je e-mailadres in onze mailinglijst. Riksja Reisnieuws verschijnt enkele keren per jaar. Gebruik het linkje 'Afmelden' hieronder als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en kies voor 'E-mailadres wijzigen' als je Riksja Reisnieuws op een ander e-mailadres wilt ontvangen. Om Riksja Reisnieuws in je inbox te ontvangen raden wij aan om reisnieuws@riksjatravel.nl toe te voegen aan je adresboek of safelist.
Over Riksja | Vacatures | Privacy statement | Afmelden | E-mailadres wijzigen  | Stuur doorCanadakids.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019