Holland Doc 24, wetenschap en geschiedenis

5 years ago
  • Html
  • Text
Win een weekend Parijs met TV5MONDE
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
Holland Doc 24, bijzondere verhalen
Holland Doc 24
Première party Dexter
Fox in Standaardpakket
Weekend Parijs met TV5MONDE
Nieuwe radiokanalen
FOX Sports Eredivisie, nieuwe naam van Eredivisie Live
Holland Doc 24, wetenschap en geschiedenis!

Holland Doc 24, themakanaal van de Nederlandse Publieke Omroep, gidst je door de mooiste documentaires uit binnen- en buitenland en brengt ook nog eens interessante programma’s over wetenschap en geschiedenis. Als jij je graag laat verrassen door bijzondere verhalen, verteld door documentairemakers van wereldformaat, dan zit je helemaal goed bij Holland Doc 24. Holland Doc 24 geeft als Zender van de Maand augustus drie DVD’s weg. Eén van deze DVD’s winnen? Doe dan mee met de prijsvraag!

Deel dit artikel:     
Lees verder
 
Naar première party Dexter?

Ieders favoriete seriemoordenaar Dexter is terug met een gloednieuw, laatste seizoen waarin zijn smetteloze imago scheurtjes begint te vertonen. Bekijk als eerste, te midden van Dexter-fans, aflevering 1 van seizoen 8 en geniet van een avondvullend Dexter-programma met bloedstollende drankjes, de strijd om de eretitel Nederlands Grootste Dexter Fan en leer hoe je een alibi kunt maken, zodat je nooit wat hoeft uit te leggen. Het belooft een meedogenloos goed feestje te worden dat je niet snel zult vergeten! Wil je dit zelf meemaken? Dexter seizoen 8 is vanaf 9 september om 21.00 uur te zien op 13th Street (kanaal 313, Pluspakket).

Deel dit artikel:      Lees meer over de Dexter actie
FOX in Standaardpakket
DELTA voegt op of omstreeks 19 augustus het nieuwe kanaal FOX toe aan het digitale zenderaanbod. De programmering van FOX bevat voornamelijk sport, series en films voor een breed publiek. FOX is te ontvangen via kanaal 13 en maakt onderdeel uit van het digitale Standaardpakket. Hierdoor is FOX door alle digitale kijkers van DELTA te ontvangen.
 
 
Weekend Parijs met TV5MONDE

TV5MONDE bestaat uit verschillende Franstalige omroepen. Door deze unieke samenwerking kan TV5MONDE de beste programma’s in de Franse taal selecteren, met een brede programmering voor alle leeftijdsgroepen. Het accent ligt op nieuws, cultuur, amusement, muziek, sport en films en documentaires. Bovendien wordt ruim 30% van de programma´s ondertiteld in het Nederlands. Deze zomer staat in het teken van de regisseurs Agnès Varda en Jacques Demy. Doe mee met de prijsvraag en win een weekend naar Parijs voor 2 personen!

Deel dit artikel:      Lees verder
Nieuwe radiokanalen

Het aanbod radiokanalen in het digitale Standaardpakket is uitgebreid van 23 naar 34. Om de nieuwe kanalen te ontvangen is het wellicht noodzakelijk deze via het menu van de ontvanger/TV in te regelen. Dit is afhankelijk van de gebruikte apparatuur. Veel luisterplezier!

Deel dit artikel:      zie ook nieuwsbericht
 
 
FOX Sports Eredivisie, nieuwe naam Eredivisie Live
Eredivisie Live heet vanaf 1 augustus FOX Sports Eredivisie. Onder de nieuwe naam zal het voetbalkanaal zich blijven profileren als de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal met veel live uitzendingen. De naamswijziging houdt ook direct verband met de geplande introductie van een extra digitaal (live) voetbalpakket met internationaal topvoetbal: FOX Sports International (medio augustus).
Lees ook het nieuwsbericht
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019