Fijn weekend!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Quote 500-lid Frank van Gool vergroent privéjet, helft minder uitstoot

Hij wil de wereld verbeteren, niet vervuilen. Dus heeft Frank van Gool, oprichter van Otto Work Force, maatregelen genomen die ervoor zorgen dat zijn Falcon 900 minimaal 50% schoner vliegt.

 
 
Quote
 

Twee jaar na oprichting al basta met Basta: ‘Kregen het gewoon niet aan de praat’

Vorig jaar vertelde Marcel Wanders ons nog vol enthousiasme over zijn nieuwe startup Basta. Maar helaas, het doek valt nu al voor de jonge bankenmaker. ‘Ik baal er ontzettend van’, reageert Wanders tegen Quote.

 
 
Quote
 

Kroatische kliplopers moeten Nederlandse advocaten NautaDutilh €1 miljoen betalen

NautaDutilh stond een Kroatische scheepsmaker bij in een strijd om een hele grote boot, maar belandde uiteindelijk tegenover de niet-betalende klant in de rechtszaal.

 
 
Quote
 

Investeerder vraagt €5,5 miljoen voor Oud-Zuid-optrekje

De huidige eigenaar heeft vast en zeker 17 jaar lang fijn geresideerd in een van de duurste straten van ons land.

 
 
Quote
 

Geef Quote cadeau

Zakenblad Quote bericht maandelijks over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top. De combinatie van diepgravende onderzoeksjournalistiek, heerlijk eerlijke portretten en rijke reportages, maakt Quote al decennialang uniek.
 
Oftewel een abonnement op ons mooie blad is het perfecte cadeau dus voor mensen met ambitie!

 
 
Quote
 

LG koopt Homey van Stefan Witkamp en Emile Nijssen voor €55 miljoen: 'Amerikanen hebben verkeerd gegokt'

Zuid-Koreaanse miljoenen stromen naar Enschede: het bedrijf achter smart home-apparaat Homey komt in handen van het reusachtige LG-concern.