29 september 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Hoofdstuk BookSpot afgesloten, webshop stopt ermee
[Nieuws] Online boekenwinkel BookSpot houdt ermee op. Moederbedrijf Audax trekt de stekker uit het platform. Vanaf eind dit jaar worden klanten doorverwezen naar Bruna.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Spar start met retail media
[Nieuws] Supermarkt Spar heeft Spar media gelanceerd, een netwerk waarmee onder andere leveranciers op diverse manieren kunnen adverteren in alle Sparwinkels en ook online.
twitter facebook linkedin
lees verder
Jouw e-commerce onderneming laten groeien in het buitenland?
[Advertorial] PostNL heeft jarenlange kennis en ervaring in de logistiek. In binnen- én buitenland. We helpen jouw webwinkel graag grenzeloos groeien. PostNL investeert jaarlijks in de IPC cross-border e-commerce shopper survey, een onderzoek onder 30.000 online shoppers uit 39 landen. Het onderzoek levert interessante inzichten op over het gedrag, de wensen en de zorgen van internationale shoppers. Benieuwd?
image
image
Fashionette lanceert platformconcept
[Nieuws] Online retailer Fashionette heeft de eerste fase van hun nieuwe platform gelanceerd. Momenteel staat een deel van de damesmode online, in oktober zal de herenmode en de rest van de damesmode er aan toegevoegd worden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Samenwerking Getir en Thuisbezorgd nu ook in Nederland
[Nieuws] Flitsbezorger Getir breidt de samenwerking met maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com uit. De twee bedrijven zoeken elkaar nu ook in Nederland op.
twitter facebook linkedin
lees verder
Een groot bereik voor jouw vacatures?
[Advertorial] Jij weet wie je zoekt. Wij helpen die persoon te vinden. De vacature portal van Twinkle is het ideale platform om de juiste professionals uit de branche te bereiken voor jouw vacature. Met onze verschillende vacatureproducten -of pakketten helpen we jou in contact te komen met de beste kandidaten.
image
image
Online omzet 3,6 procent hoger in augustus
[Nieuws] De online omzet steeg in augustus met 3,6 procent. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Uniqlo lanceert Nederlandstalige webshop
[Nieuws] Het Japanse kledingmerk Uniqlo heeft naast de twee fysieke winkels in Amsterdam en Den Haag nu ook een Nederlandstalige online store.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.