3, 4 en 5 november werd de Provada Live 2020 georganiseerd. Online was het mogelijk vele inspirerende sessies, ronde tafels, webinars, interviews en keynotes te volgen. In dit artikel hebben we alle hoogtepunten van Vastgoedmarkt op een rijtje gezet. 
Vastgoedmarkt
Online versie
Dit zijn de hoogtepunten van Provada 2020
3, 4 en 5 november werd de Provada Live 2020 georganiseerd. Online was het mogelijk vele inspirerende sessies, ronde tafels, webinars, interviews en keynotes te volgen. In dit artikel hebben we alle hoogtepunten van Vastgoedmarkt op een rijtje gezet. 
Provada: de hoogtepunten >
Waarom central business district niet meer de heilige graal is
Het central business district geldt traditioneel als een van de beste locaties voor een kantoor. Maar de populariteit wordt minder vanzelfsprekend.
Lees verder >
Brussel: herstel Nederlandse economie gaat jaren duren
De Nederlandse economie heeft waarschijnlijk nog jaren nodig om te herstellen van de coronacrisis. 
De verwachtingen >
(advertorial)
alt
Retail in Overijssel: aan de slag!
Als de coronacrisis iets duidelijk maakt, is het de urgentie om de detailhandel te transformeren. De Overijsselse Retailaanpak helpt centrumgebieden om onderscheidend, compact en attractief te zijn. Het doel? Een centrum creëren waar bezoekers graag komen en waar ondernemers floreren.
Jeroen Lokerse Vastgoedman van het jaar
Jeroen Lokerse, directeur van Cushman & Wakefield Nederland, is Vastgoedman van het jaar 2020.
Lees verder >
A’dam wint laatste Rabo Vastgoedprijs 2020
A’dam is de winnaar van de laatste Rabo Vastgoedprijs.
Lees verder >
Extra geld voor woningbouw niet voldoende
Het extra geld van minister Ollongren voor de woningbouw is heel goed, maar lang niet voldoende. Het echte hete hangijzer wordt het daadwerkelijk op gang brengen en uitvoeren van woningontwikkelingen door een betere regie en versnelling van de procedures.
Lees meer over deze sessie >
Woningbeleggingsmarkt is coronaproof gebleken
Er is geen sprake van een scherpe daling van de Nederlandse woningbeleggingsmarkt in het derde kwartaal. Integendeel, de markt is coronaproof gebleken. 
De Ronde Tafel: woningen >
‘De Rabo Vastgoedprijs was een gouden vondst’
De FGH bank wilde zich anders profileren in de vastgoedsector. ‘Ik heb toen voorgesteld om periodiek een groot congres te organiseren,’ blogt Dirk Rompelman.
Lees verder >
Bouwbedrijf Heijmans positiever over 2020
Heijmans lijkt vooralsnog weinig last te hebben van de coronacrisis. Met name bij vastgoed en infra zijn de prestaties volgens topman Ton Hillen sterk.
Lees verder >
BAM vindt weg omhoog na moeilijke eerste jaarhelft
BAM heeft het derde kwartaal van het jaar zijn prestaties 'aanzienlijk' weten te verbeteren ten opzichte van het eerste halfjaar. Daarbij behaalde de bouwer ook weer een positief operationeel resultaat.
Lees verder >
Reguliere woningzoeker neemt plek toerist en expat in
De druk op de vrije sector huurmarkt houdt aan, zo blijkt uit gegevens van makelaarsvereniging NVM en Vastgoed Management Nederland (VGM NL). 
Lees verder >
Weinig impact corona op Amsterdamse kantorenmarkt
Volgens onderzoeksrapport ‘City Special Amsterdam: ICT saves the day’ van internationale vastgoedadviseur Savills, is het opvallend dat er tot op heden nog geen significante daling zichtbaar is in de opnamecijfers van kantoorruimte in de hoofdstad.
Lees verder >
Nederlandse inflatie loopt weer iets op
De prijzen van goederen en diensten zijn afgelopen maand gemiddeld met 1,2 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder.
Lees verder >
IVBN: Woningcorporaties bieden geen oplossing voor woningnood
Woningcorporaties hebben niet de middelen om op een gelijk speelveld met beleggers de komende jaren woningen in het middensegment te realiseren. Dit stelt de vereniging van institutionele beleggers. i
Lees verder >
Propertize verkoopt groot dc aan Clarion Partners Europe
Propertize heeft een distributiecentrum, gelegen aan de Bosporusstraat 10 op de Maasvlakte in Rotterdam, verkocht aan Clarion Partners Europe.
Lees verder >
Bleckmann tekent langetermijncontract met Crossbay
Logistiek dienstverlener Bleckmann tekent een langetermijn huurcontract met stedelijk logistiek investeringsplatform Crossbay voor uitbreiding van het bestaande distributiecentrum in het Amsterdamse havengebied.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright