Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 24 juni

Hooikoorts of verkoudheid: verschillende symptomen

Heb je last van een loopneus, een jeukende keel en voortdurend niezen? Deze symptomen kunnen zowel worden veroorzaakt door een allergie als door een verkoudheid. De behandeling is echter niet hetzelfde. Dus hoe kun je het verschil zien? Hoe weet je of je verkouden bent of hooikoorts hebt?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Cellulite op de billen: oorzaak en behandeling

Tot wel 98% van de vrouwen heeft last van cellulite, in de volksmond ook wel sinaasappelhuid genoemd. Hoewel de aandoening geen bedreiging vormt voor je lichamelijke gezondheid, wordt ze vaak gezien als ontsierend en ongewenst. Wat kan je doen tegen cellulite?

Lees verder

Gezondheid.be

Kaasmolaren: een groeiend tandprobleem bij kinderen

Klaagt uw zoon of dochter over gevoelige kiezen? Eet uw kind slecht? Doet tandenpoetsen pijn? Misschien heeft het kaasmolaren. Dat zijn kiezen waarvan de beschermende glazuurlaag niet of niet goed is ontwikkeld.

Lees verder

Gezondheid.be

Prediabetes: symptomen en hoe omkeren?

Prediabetes is het stadium voor diabetes of suikerziekte. Bij prediabetes is het suiker- of glucosegehalte in je bloed hoger dan normaal maar nog niet hoog genoeg om al te spreken van diabetes type 2. Je moet echter wel ingrijpen om erger te voorkomen, maar hoe doe je dat?

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: 'Vet belangrijk'

Wil je weten waarom je buurvrouw altijd slank blijft terwijl jij steeds een beetje zwaarder wordt? Of hoe hormonen van invloed zijn op je lichaamsgewicht? Je ontdekt het in deze podcast van Gezond Gesprek.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE
Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op Gezondheid.be.
Uitschrijven