En wat is, hatsjoe, onzin?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Kook je aardappels beter in ruim water of is een klein laagje al voldoende?

Hollanders zijn echte aardappeleters. Daarnaast zijn we graag zuinig. Zeker met de hoge energieprijzen loont het de moeite om zo e­fficiënt mogelijk te koken. Dus hoeveel water heeft je pannetje nodig voor een mooie, gare aardappel?

De kok beslist
 
 
Afbeelding
 

Kun je poriën verkleinen?

Een snel rondje googelen en je vindt tal van tips over het verkleinen van de poriën op je neus, maar wat werkt nou echt? Of kun je die kleine openingen in je huid helemaal niet verdoezelen?

Vermom ze als sproeten
 
 
Afbeelding
 

Volgt negen maanden na een stroomstoring een geboortegolf?

Ligt de stroom eruit? Dan maar kaarsjes aan en verplicht offline zijn. Leiden de romantische sfeer en de extra vrije tijd tot een explosie aan geboortes?

Tja, wat moet je anders in een black-out?
 
 
Afbeelding
 

Onlinecursus Verklein je voetafdruk

Draag jij graag een steentje bij aan het behoud van de aarde, maar wil je daarbij wel fijn blijven leven? Dan ben je bij deze nieuwste cursus van Quest aan het goede adres. Je krijgt uitleg over je impact op de aarde en hoe je die efficiënt kunt verkleinen, zonder daarbij op je tenen te moeten lopen.

Klinkt goed!
 
 
Afbeelding
 

Wat te doen tegen hooikoorts?

Hatsjoe! De pollen zweven weer door de lucht. Dat betekent dikke rode ogen en een jeukende loopneus. In de hoop van hun hooikoorts af te komen, proberen mensen de meest bizarre behandelingen. Maar wat werkt echt?

Tipje van de sluier: pissebedden eten werkt niet
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Kun je je doodschamen?

Je geeft een presentatie en laat opeens een keiharde scheet. Om je dood te schamen! Maar kun je letterlijk sterven van schaamte?

Pijnlijk moment