Bange dagen vragen om hoopvolle campagnes. En dan ben je bij Happy Horizon Non-profit aan het juiste loket. Omdat je vast druk-druk-druk bent, gaan we er in sneltreinvaart doorheen (leestijd 138 seconden). Maar als je écht wilt weten hoe het zit, moet je Ard even bellen! 

Op wie kun je rekenen als alles gaat schuiven?

Aardbevingen, bosbranden, overstromingen, orkanen: 2023 telde uitzonderlijk veel rampen. Ook stond de wereld bol van de oplaaiende en slepende conflicten. Juist als alles gaat schuiven, staat het Rode Kruis klaar om te helpen. Om te zorgen dat zij hun wereldwijde werk kunnen blijven doen, ontwikkelden wij een multimediale, fondsenwervende campagne.
 

Elizabeth loves Disco

Onze nieuwe accountmanager Elizabeth Zesjkova is dol op Disco, een doofgeboren Australian Shepherd waarmee ze in gebarentaal praat! Verder houdt ze van - hou je vast - kamperen, kunst, koken, kleuren (neon!), concerten, cold-water-dips, yoga, vintage parels zoeken en bomen knuffelen... Elizabeth is geboren in Oekraïne, opgegroeid in Brabant en heeft wortel geschoten in Amsterdam. Ze is een doorgewinterde reclame-pro die zoveel vragen stelt dat ze inmiddels meer van fondsenwerving weet dan wij! 
 

Verkiezingscampagne VluchtelingenWerk 

In verkiezingstijd zijn links en rechts meestal zeker van hun zaak, terwijl de meerderheid van de samenleving twijfelt. Dat geldt zeker voor een polariserend onderwerp als vluchtelingen. Voor VluchtelingenWerk Nederland maakten we een 'verkiezingscampagne' waarin juist die twijfel benoemd wordt. Centrale boodschap: Verdwaald in de discussie over vluchtelingen? Zorg dat je de feiten kent! De campagne bestond uit online video's, radio- en TV-commercial, swipe-game, abri’s en advertenties.
 

 #HappyWorld:
All she wants
for Christmas…

Als Mariah Carey een goed doel was... zou ze zeker geen fondsenwervende campagne nodig hebben! Elk jaar krijgt ze zomaar een slordige 2,6 miljoen dollar bijgeschreven. Met dank aan een 25-jaar oude kersthit (die ze volgens onbetrouwbare bronnen in een kwartiertje schreef…). In wezen zijn wij háár trouwe donateurs, die steeds een gift overmaken als we haar liedje opzetten!  
 

Wat als... je nalaat aan een universiteitsfonds?

Maar liefst 14 universiteitsfondsen wilden samen werk maken van nalaten. En waar vind je dan de juiste combinatie van kennis en creativiteit? Inderdaad. Happy Horizon Non-profit maakte een campagne die draait rond een uitdaging: 'Wat als?’ Het is de vraag die gedreven wetenschappelijk talent voortstuwt in hun zoektocht naar antwoorden op belangrijke maatschappelijke uitdagingen. En dat wil je de wereld toch nalaten? 
 

 Wandelgangenwoord van de Maand 

Nonversatie
(zelfst. nwd. )
  1. Een gesprek zonder inhoud of nut. Doelloze conversatie.
    Vindt doorgaans plaats als een stilte als pijnlijk wordt ervaren. 

Wil je meer weten over een van de bovenstaande campagnes?
Of ben je benieuwd naar de rest van ons werk?
Mail Ard!
LinkedIn
Instagram
Website
Copyright © 2023 Happy Horizon Non-profit, alle rechten voorbehouden

Afmelden voor de nieuwsbrief doe je hier.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Happy Horizon Non-profit · Ellermanstraat 23 · Amsterdam, 1114AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp