Hoor jij er al bij?

3 years ago


Text only:

Join the club op TravEcademy


Open in browser.



Beste John,


Altijd up to date van al het leuks in de reisbranche? Registreer je dan als gebruiker op TravEcademy.nl en join the club op hét e-learning platform van de Nederlandse reisbranche. Zo mis je nooit meer een nieuwtje, aanbieding of winactie!


Groetjes, TravEcademy




Waan je in vliegensvlugge luxe!


Zie jij jezelf al zitten (of zingen)... ontspannen en luxueus in de Business Class van Emirates? Zet je dan voor de volle 100% in, test je kennis over de First & Business Class van Emirates en boek zoveel mogelijk tickets voor 31 december 2015. Zodoende maak jij kans om het zelf allemaal eens te ervaren en win jij wellicht die twee felbegeerde Business Class Emirates tickets!


Sla je slag!


Nieuws

Naar TravEcademy



Reisgala 2016 in Oscar-style

De komende editie van het Reisgala van TravMagazine wordt gehouden op zaterdag 6 februari 2016. De feestlocatie is Studio’s Aalsmeer, waar Frank Wentink zijn wervelende show Brooklyn Nights presenteert. Tijdens het gala worden de Vakantie Awards uitgereikt en wordt voor het eerst de Personality Award uitgereikt. Be there!


Lees verder

De mooiste routes van Zuid-Afrika

Als je klanten naar Zuid-Afrika afreizen, zijn er enkele routes en uitstapjes die op het reisprogramma zouden moeten staan. South African Tourism heeft een handige top 10 gemaakt. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan zijn deze routes aan te raden.


Bekijk de top 10

Populair op TravEcademy

Naar TravEcademy



Droombestemming in zicht!


Dit jaar bestaat SunExpress 25 jaar! Reden genoeg voor een feestje. En omdat wie jarig is trakteert, geeft SunExpress twee vliegtickets weg!



Win die tickets!

Op reis met de Jong Intra


Het studiereisprogramma voor het voorjaar 2016 van de Jong Intra Vakanties is bekend én het is al mogelijk om in te schrijven. Het programma biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er een tweetal verre reizen, maar ook binnen Europa is er genoeg moois te zien. 



Bekijk de studiereizen

Vacatures

Meer vacatures


Reisspecialist


YourWay2Go, Amsterdam

YourWay2GO is op zoek naar een enthousiaste, commerciële collega die invulling kan geven aan een veelzijdige verkoopfunctie. Je zult onder andere bezig zijn met het verkopen van de producten, zorgdragen voor passend reisadvies en maken van offertes. Dat is nog maar een klein gedeelte van alle activiteiten. Benieuwd naar de rest? Bekijk de hele vacature en solliciteer!



Bekijk vacature

We sturen regelmatig het laatste nieuws, winacties en meer naar leden van TravEcademy
Stuur deze email door naar een vriend |
Instellingen | Afmelden
Copyright © 2015 TravMedia Company.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019