Hoorns Culturele Weekend! Komt u ook?

1 year ago


Text only:

Hoorns Culturele Weekend! Komt u ook?


Hoorns Culturele Weekend! Komt u ook?


Beste heer,

Het Hoorns Culturele Weekend staat voor de deur. Vrijdag 1 september wordt dit weekend op een bijzondere manier geopend in de Grote Kerk (op het Kerkplein). Om 19.00, 19.30 en 20.00 uur start in drie groepen een verrassende cultuur experience voor alle zintuigen. Dans, theater en muziek komen samen. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Toegang is gratis, maar er is beperkt plaats dus zorg dat u er op tijd bent.
De avond wordt georganiseerd door het nieuwe samenwerkingsverband Cultuur Hoorn, waarin alle Hoornse culturele instellingen zijn verenigd. Net als Het Park zetten diverse culturele instellingen deze avond de deuren open en kunt u overal terecht voor een gratis dosis kunst, cultuur en gezelligheid.
Backstage rondleidingen in Het Park
Vanaf 19.30 uur tot 22.30 uur zijn er gratis rondleidingen in Het Park. Loop langs de artiestenkleedkamers, werp een blik in de theaterzalen en zie hoe het er backstage aan toe gaat. U krijgt achtergrond informatie over het theater en leuke anekdotes te horen. Let op! Vol = vol.
Zondag Kunst- en Cultuurmarkt
Op zondag 3 september vindt traditiegetrouw de Kunst- en Cultuurmarkt in het centrum van de stad plaats. Uiteraard is Schouwburg Het Park ook van de partij. Kom bij ons langs op de hoek van de Gedempte Turfhaven en Veemarkt. U kunt bij ons terecht voor meer informatie over voorstellingen en uiteraard zijn er speciale Cultuurmarkt acties!
Meer informatie over het gehele weekend kunt u vinden op www.hetpark.nl.
Wij hopen dat u er ook bij bent. Graag tot dan.
Met vriendelijke groeten,
Cynthia Dekker
P.s. Het Park zoekt programmeurs voor de Dinsdagmiddag voorstellingen. Meer informatie klik hier.


...

GEZIEN OP DE MUSICAL-SING-A-LONG 2017


Was Getekend, Annie M.G. Schmidt - Met Simone Kleinsma
Met ‘Annie M.G.’ brengt Stage Entertainment, in navolging van het succesvolle ‘Wim Sonneveld’ en ‘Robert Long’, nu een ode aan een van de grootste schrijfsters die Nederland gekend heeft. ‘Vluchten kan niet meer’, ‘Margootje’, ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’; wie kent de liedjes niet? 

Lees verder

donderdag 14 september om 20:15
vrijdag 15 september om 20:15
zaterdag 16 september om 20:15
zondag 17 september om 19:30


My Fair Lady - Esmée Dekker, Chris Tates e.a.
Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Een grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’. 

Lees verder

zaterdag 10 maart om 20:15
zondag 11 maart om 14:00


Liesbeth List, de musical - Met Renée van Wegberg e.a.
Een ongelofelijk leven. Een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: haar moeders zelfmoord na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, het verlies van Ramses en haar grote liefde Rob. Een nieuwe Nederlandse musical over één van onze grootste vedettes gespeeld door Renée van Wegberg. 

Lees verder

woensdag 22 november om 20:15


Tina - de musical (7+)
‘Tina’, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar! Dat gaan we vieren met ‘Tina, de musical’: een musical vol doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Over tieners met vlinders in hun buik en oma’s die eeuwig jong blijven. 

Lees verder

zaterdag 28 oktober om 19:30


VAMOS! - Met o.a. Lenette van Dongen
Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon brengen de zon naar Het Park met ‘VAMOS!’. Deze nieuwe musicalcomedy is gebaseerd op succesvolle tv-series als ‘Het Roer Om’ en ‘Ik Vertrek’. 

Lees verder

dinsdag 27 februari om 20:15
woensdag 28 februari om 20:15


Opvliegers 3 - New York, New York
De vriendinnencomedy ‘Opvliegers’ is een hit in Hoorn en komt terug met een nieuw verhaal, een nieuwe bestemming, nieuwe muziek en nieuwe gezichten, en ook nu is het weer één en al hilariteit.
 

Lees verder

zaterdag 20 januari om 20:15


Bekijk het gehele programma hier


Adres
Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn
Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
Servicebalie
Geopend van ma t/m vr van 12.00 - ​17.00 uur,
bij voorstellingen tot 20.30 uur.
Meer over onze openingstijden
Telefoon
0900-​4387275, (€1 per gesprek)
Instellingen
Afmelden voor de nieuwsbrief
© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn


hetpark.nl

Categories: Entertainment Concerts Catering Art | Culture Pop Festival Restaurant Theater Tickets Going out
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019