Horen, zien en reizen

6 years ago


Text only:

Zin in reizen.
Hier vind je de online versie.
Om Riksja Reisnieuws in je inbox te ontvangen raden we aan om
reisnieuws@riksjatravel.nl toe te voegen aan je adresboek of safelist.
Horen, zien en reizen

De wereld is prikkelend voor je zintuigen, welke kant je ook op reist. In het Verre Oosten ruik je de scherpe kruiden van de eettentjes op straat, in de Afrikaanse bush speur je naar de Big Five en Down Under snorkel je bij een tropisch koraalrif. Laat je inspireren door de kleuren, geuren en geluiden die onze wereldbol rijk is en reis op de 'Riksja manier' met ons mee...


Laid back Australia
Relaxen op een wit palmenstrand, slingeren als Tarzan door het tropische regenwoud, een bushwalk in het donker en snorkelen bij het Great Barrier Reef. Wij regelen de activiteiten die je niet wilt missen tijdens onze vernieuwde 10- daagse selfdrive bouwsteen langs de oostkust van Australië. Je reist in een rustig tempo en onderweg slaap je in een houten Outbackhutje, een bungalow bij het strand en een fruitfarm in het woud.
 
Ook cruisen door Australië? Neem contact op met Chantal en Karen van Australië online.
 
Felgekleurde sari's en Rajput paleizen
Woestijnprovincie Rajasthan is India zoals je het in de reisboeken terugvindt. Bonte sari's en tulbanden steken af tegen majestueuze forten en paleizen die de steden domineren. Met India online vaar je over een romantisch meer, verken je een immens fort en hobbel je per kameel door de droge woestijn. 's Avonds val je in slaap in Maharadja paleizen en sfeervolle haveli's.
 
Laat je meevoeren door de kleuren van Rajasthan en neem contact op met India online
 
Met ranger speuren naar wildlife
Met de nieuwste bouwsteen van Kenia online stap je in het leven van een ranger. In een gebied dat nauwelijks door toeristen wordt bezocht, observeer je te voet en per jeep zebra's, zwijnen, jakhalzen en ander wild. Verzamel onderweg olifantenuitwerpselen en leer er papier van maken. Als de zon rood kleurt word je beloond met champagne en val je in slaap tussen de dierengeluiden in een karakteristiek Afrikaans huis. 
 
Speuren naar wildlife? Stel je reis samen met Laura van Kenia & Tanzania online
 
Wacht niet te lang... 
Veel reizigers oriënteren zich momenteel op hun reis. Wij werken met sfeervolle, kleinschalige accommodaties en authentieke excursies. Met name in onze zomermaanden is de beschikbaarheid hiervan beperkt. De vluchttarieven van de meeste airlines zijn nu nog aantrekkelijk. Wel zien wij het aantal voordelige mogelijkheden afnemen. Wacht daarom niet te lang met je reisplannen. Onze reisspecialisten helpen je graag.
 
Kijk op Riksja Travel voor al onze bestemmingen. 
 
Reisspecialist op reis: Pascal in Brazilië
"Onlangs reisde ik naar Rio, reusachtige watervallen en koloniale stadjes. Bijzonder vond ik de Pantanal. Per huurauto hobbelend door moeraslanden en over zandpaden kwam ik aan bij de lodge waar cowboys nog steeds bezig zijn met hun kuddes. Zij namen mij achterop de tractor, richting de rivier waar we gingen vissen naar piranha's. Op onze terugweg zagen we nog veel kaaimannen en capibara's (soort grote cavia's)..."
 
Neem contact op met Pascal en stel je eigen afwisselende Brazilië rondreis samen. 
 
Reizigers Luuk en Debby in Mexico
"Tijdens onze reis zijn we naar de Maya ruïnes van Chitzen Itza geweest, prachtig, en gelukkig hadden we een enthousiaste gids. Dat we 's ochtends meteen gegaan waren om de dagjesmensen voor te zijn was een goed idee. Er was bijna niemand. En Mexico een gevaarlijk land? Absoluut niet. Wij zijn nog nooit in een land geweest waar mensen zo vriendelijk waren. Ze doen absoluut niet onder voor de Aziaten..."
 
Reiskriebels om naar Mexico te gaan? Stel je reis dan samen met Mexico online
 
Waar gaat jouw Riksja reis naartoe?
Kijk eens op één van onze websites:
Azië:
 
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië, Indonesië, Bali, China, Tibet, India, Nepal,
Bhutan, Sri Lanka
 
 
Afrika en Midden-Oosten:
 
Marokko, Egypte, Jordanië, Zuid-Afrika, Namibië & Botswana, Kenia & Tanzania
 
 
Noord-Amerika:
Amerika, Canada
 
 
Caribisch Gebied:
Cuba, Caribbean
 
 
Latijns-Amerika:
Mexico, Guatemala & Belize, Costa Rica, Peru & Bolivia, Brazilië, Argentinië & Chili, Ecuador, Suriname
 
 
Oceanië:
Australië, Nieuw-Zeeland
 
 
Europa:
Lapland, IJsland, Griekenland, Spanje, PortugalItalië
Of ver op reis met je kinderen: RiksjaKids.nl

Doordat we al eerder contact met je hebben gehad, staat je e-mailadres in onze mailinglijst. Riksja Reisnieuws verschijnt enkele keren per jaar. Gebruik het linkje 'Afmelden' hieronder als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en kies voor 'E-mailadres wijzigen' als je Riksja Reisnieuws op een ander e-mailadres wilt ontvangen.
Over Riksja | Vacatures | Privacy statement | Afmelden | E-mailadres wijzigen  | Stuur doorCanadakids.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019