27 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Grand Prix Content Marketing
image
Hornbach lanceert najaarscampagne 'Luister naar je handen'
In de najaarscampagne van Hornbach staan de unieke kracht van je handen en de wíl om eigenhandig iets moois te creëren centraal. In de nieuwe commercial zien we hoe een man op een hilarische manier tot actie wordt gedwongen door zijn eigen handen die niet langer passief willen toekijken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Laatste inzend-dag om ook te schitteren op het podium van de Grand Prix Content Marketing Awards
GPCM alert! Tot en met vandaag kun je je mooiste, beste of meest inhoudsvolle case nog inzenden voor de Grand Prix Content Marketing Awards! Zoek je nog een reden om mee te doen? Wat denk je van erkenning, feedback van de zeer deskundige jury en de kans om uitgeroepen te worden tot Bureau van het Jaar of Merk van het Jaar en op het winnen van de originaliteitsprijs. Bovendien wordt de uitreiking geen stijf of suf diner, maar een levendig festival met dito sfeer, streetfood en muziek!
lees verder
twitter facebook linkedin
Anthony Gray (eGain) spreekt op CFC24!
[advertorial] Tijdens CFC24 op 3 oktober vertelt Anthony Gray van eGain hoe je betrouwbare antwoorden kan geven in het huidige digitale tijdperk. Krijg inzicht in het gebruik van AI om de juiste antwoorden te geven, de betrokkenheid van klanten te verbeteren en tegelijkertijd aan de bedrijfsvereisten te voldoen. Mis het niet en bestel je ticket met 20 euro korting!
image
Techonomy sluit zich aan bij The Relevance Group
Techonomy, de digitale en data dienstverlener uit Eindhoven, wordt onderdeel van The Relevance Group.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
De marketingtransfers van week 39, 2024
De bomen vallen weer van de blaadjes (alles is relatief) en de herfst heeft er zin in deze week. Niet alleen het uitzicht vanuit onze luxe burelen te Woerden verandert elke week, ook het uitzicht op het Nederlandse marketinglandschap wisselt bijna dagelijks. MarketingTribune behoudt het uitzicht. Ehmmm... overzicht.
lees verder
twitter facebook linkedin
Inschrijving GPCM verlengd t/m 27 september
[advertorial] Wauw, wat zijn er een hoop toffe cases ingeschreven voor de Grand Prix Content Marketing 2024. Om jou ook nog een kans te geven om jouw case in te schrijven hebben de we inschrijving met 2 dagen verlengd. Meld je case tot en met vrijdag 27 september aan en stuur hem dan ook direct in! Kunnen we van jou nog een case verwachten?
image
Intertoys start campagne rondom NK Lego Bouwen 2024
Speelgoedketen Intertoys start ook dit jaar weer een grootschalige campagne rondom het NK LEGO Bouwen. Net als in 2023 organiseert Intertoys de grootste bouwwedstrijd van Nederland, die als online serie te zien is op de kanalen van Intertoys.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Jumbo verder richting duurzamer voedselsysteem met biologisch
Jumbo zet een vervolgstap in de transitie naar een duurzamer voedsel- en landbouwsysteem en komt met een doelstelling om haar biologische verkopen op AGF te verhogen. Het doel is volgens de retailer om in 2026 minimaal 8% en in 2027 minimaal 10% van de verkochte aardappelen, groenten en fruit biologisch van teelt te laten zijn.
lees verder
twitter facebook linkedin
Bol staat op het hoofdpodium van Shopping Today
[advertorial] Bol bestaat dit jaar 25 jaar. Tijdens Shopping Today op 10 oktober vertelt Oscar Hundman, Chief eCommerce officer van bol hoe hij de toekomst van e-commerce voor klanten en voor partners van bol voor zich ziet. Wil je deze keynote en alle andere kennissessies niet missen? Bestel dan nu je ticket!
image
[Consumentenbond] Supermarkten oneerlijk over prijsverlagingen
Retailers gebruiken in Nederland 'misleidende trucs' om hun klanten te laten geloven dat producten blijvend goedkoper zijn geworden, stelt de Consumentenbond na een inventarisatie. 'Vooral Aldi, Dirk en Jumbo maken zich hier schuldig aan.'
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.