Gespot op Funda: woonboerderij met basic woonstijl | sintcadeaus onder de €15
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Gespot op Funda: woonboerderij met basic woonstijl
Fan van een landelijke en basic woonstijlen? Dan ben je bij deze prachtige woonboerderij in Drenthe aan het juiste adres. Ontdek deze prachtige Funda-parel.
 
 
 
 
Hotel chic stappenplan
We kennen allemaal het relaxte gevoel van een hotelkamer. Wil je dit gevoel kopiëren en plakken in je woonkamer? Met deze 5 tips lukt het.
 
 
Sinterklaascadeaus onder €15
Heb je interieurfans in je familie of vriendenkring? Stuur deze link naar Sinterklaas, zodat hij makkelijk de mooiste wooncadeau's voor minder dan €15 kan scoren.
 
 
 
Eva stylet een oase van rust
vtwonen-stylist Eva toverde een kale zolderkamer om tot een slaapkamer met natuurlijke basis. Bekijk de video en ontdek hoe ze met de Japandi-stijl aan de slag ging.
 
 
Geef de keuken een upgrade
Deze drie investeringen geven je keuken een luxe upgrade waardoor het dé happy place van het huis wordt. Hier sta je met liefde uitgebreid te koken.
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid