Se denne mail i din browser

Hotel Odense bliver til
Best Western Plus Hotel Odense!



Sommeren er næsten over os men, inden ferien for alvor begynder, har vi glæden af at dele en spændende nyhed med dig!


Vores hotel, Hotel Odense, er netop trådt ind i Best Western-kæden og vil fremover bære navnet Best Western Plus Hotel Odense.


BWH Hotels er en af verdens største hotelkæder, og vores medlemskab betyder at vi fremover kan tilbyde dig og vores øvrige gæster her på OCC endnu flere fordele - både når du besøger os privat, og ved booking af firmaovernatninger: for eksempel kan du nu optjene og bruge loyalitetspoint på over 4.300 hoteller verden over.


Flere værelser - flere muligheder og bedre service til jer
Samarbejdet med Best Western, og ikke mindst udvidelsen af hotellet med 195 helt nye værelser gør, at vi nu langt bedre rustet til at være værter for store møder og konferencer med behov for overnatning - og er der behov for flere end 304 værelser, står vores søsterhotel, Hotel Odeon, klar med 234 yderligere i Odense midtby.


Det hele handler om at give jer de absolut bedste rammer, når I mødes midt i landet - og vi glæder os meget til at byde dig og dine gæster velkommen på Best Western Plus Hotel Odense.


P.S. Vi har stadig ledige datoer i efteråret - så hvis I vil være blandt de allerførste til at prøve vores nye hotelfløj (inkl. fire spritnye mødelokaler) så tøv ikke med at kontakte os.