Inkl. fri minibar og morgenbuffet.
Se web-version her.
Lad os forkæle dig!
Kender du det; du har lige haft ferie, og nu kribler det allerede i dine fingre for at søge efter inspiration til din næste ferie? Vi forstår dig! Skynd dig at bestille en ny ferie til København - så har du noget nyt at gå og glæde dig til!

Book en getaway på 4-stjernede Copenhagen Strand og glæd dig til et ophold, hvor du kommer væk fra hverdagens trummerum. Hotellet har adresse i en rolig gade og i et af Københavns mest undervurderede områder lige ud til Københavns Havn. Glæd dig til kvalitetstid sammen med en, du har kær. Med i opholdet følger også fri minibar, så hold dig endelig ikke tilbage. Næste morgen vågner du op til en fantastisk morgenbuffet og duften af friskbrygget kaffe.
Dit særtilbud på Copenhagen Strand indeholder:
-
-
-
Overnatning i Superior dobbeltværelse eller Executive dobbeltværelse
Fri minibar med bl.a. vin, sodavand og spiritus
Lækker morgenbuffet med friskbagt brød, æg, frugt og meget mere
Pris pr. person i delt Superior-dobbeltværelse
Fra DKK 498,-


Pris pr. person i delt Executive-dobbeltværelse
Fra DKK 725,-

Det med småt
Kig efter "SÆRTILBUD fra nyhedsbrev" når du foretager din søgning. Dit særtilbud er tilgængeligt til og med den 26. august 2021. Tilbuddet gælder ankomster fra dags dato til og med den 30. april 2022, og gælder et begrænset antal ophold. Du kan annullere dit ophold indtil kl. 12 på ankomstdagen. Vi tager forbehold for udsolgte dage. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller et allerede booket ophold. Vi henviser til senest opdaterede COVID-19 restriktioner på www.arp-hansen.dk.
Instagrammable ophold!
Vi har hoteller for enhver smag, alle i forskellig stil og alle med hver deres personlige touch. Vi elsker, når vores gæster deler deres ophold med os og følger os på sociale medier! Når du bor på et af vores hoteller, så del gerne dine oplevelser med alle os andre ved at tagge @arphansenhotelgroup.
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group