Hotsjéeeéeéee, de beste topics van afgelopen wee k!

1 year ago


Text only:

Pssssssssst...
Italiaanse presentatrice vergeet dat ze achter een glazen tafel zit
Je hebt wel eens van die dagen dat je er niet helemaal met je hoofd bij bent. Het weekend staat immers voor de deur en dan gaan we allemaal in de relaxed-modus. Zo ook deze Italiaanse presentatrice.
Peter Pannekoek roast Gordon helemaal de moeder
Gordon was aan de beurt en Peter Pannekoek deed zijn werk prima. *evil grin*
Cobra 8 vs 6 telefoonboeken
Die Explod XXXXXL van vorige week kun je hier waarschijnlijk niet zomaar bij je locale vuurwerkhosselaar regelen, maar die Cobra 8 moet toch lukken. Kun je zelf toch nog voor een beetje sneeuw zorgen.
Meer vuurwerkvideo's vind je hier.
Wereld Orgasmedag: welk geluid maak jij als je klaarkomt?
Er zijn tegenwoordig zoveel onzin-dagen, maar zo nu en dan moet je daar natuurlijk iets mee doen. Wereld Orgasmedag is zo'n dag bijvoorbeeld. Kunnen we niet negeren, maar dat begrijpen jullie vast wel. Petra ging daarom voor ons de straat op en vroeg de mensen: welk geluid maak jij nou als je klaarkomt?
Dionne Stax verklapt wat ze 's nachts in bed draagt
Gisteren was ze onbedoeld het middelpunt van een klein 'twitter-relletje' toen ze een iets te blije foto plaatste op het moment van de aanslag in Berlijn, maar dat zijn wij natuurlijk allang weer vergeten. Ze hoeft maar met haar heupen te draaien of te vertellen wat voor sexy setje ze 's nachts draagt en heel Nederland valt in katzwijm.
40-jarige lerares gaat 'vrijuit' na seksuele handelingen met 15-jarige student
Het is niet de eerste keer dat een ietwat oversekste lerares buiten haar boekje gaat, en daar heeft de 40-jarige Amy Hood handig gebruik van gemaakt. In tegenstelling tot de rest heeft zij geen celstraf opgelegd gekregen, want ze zou al zwaar genoeg gestraft zijn door het verlies van haar baan en de publieke bekendheid die ze ongewild heeft gekregen.
Wel mag ze voortaan met een enkelband door het leven gaan en mag ze geen internet meer gebruiken, mits het voor haar werk is.
"Vermogende" heer pakt de vluchtstrook en houdt tirade over kinderverkrachters
Want de overheid maakt er zootje van en ik heb een grondrecht. Oh en twee advocaten. En had ik al gezegd dat ik vermogend ben? Ohja, en jullie zijn allemaal kinderverkrachters. Was ik nog iets vergeten? Ja, nog eentje! Praat eens duidelijk man!
Amerikaanse Freek Vonk laat zich steken door een kogelmier
Coyote Peterson, host van de natuur en expeditie-serie “Breaking Trail”, liet zich eerder al steken door een cow killer, maar dat is peanuts vergeleken de kogelmier. De Bullet Ant schijnt de pijnlijkste steek te hebben die er is. Het zou voelen alsof je wordt neergeschoten, dus waarom zou je het dan niet proberen?
Verwend hippie-snolletje gaat los tegen haar opa over een afspraak
Mensen met groen haar kun je sowieso niet echt serieus nemen, maar er zullen vast redenen zijn waarom deze opa nog van zijn kleindochter zal houden. Echter stelt ze hem wel erg op de proef door uit haar groene hippie-stekker te gaan omdat mevrouw te laat komt voor haar afspraak. Man man man, kan iemand haar even een beuk verkopen? Verwend nest. Thanks.
Zeg mevrouw, wat heeft u allemaal gebruikt?
Zeg meisje, wat heb jij precies naar binnen gewerkt? Drugs are bad mkay?
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Skoften
Skoftenstraat 69
Amsterdam 1069JA
Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018