Hotsjéeeéeéee, de beste topics van afgelopen wee k!

1 year ago


Text only:

Pssssssssst...
Creepy oom haalt handdoekgrapje uit bij zijn nicht
Iedereen heeft of kent wel zo'n oom die - na een aantal alcoholische drankjes - iets te amicaal wordt en zijn iets teveel van zijn creepy kant laat zien. Deze oom heeft hier echter geen drank voor nodig want hij is gewoon altijd een smeerpijp.
Uit de oude doos: Sinterklaas trakteert cameraman op een upskirtje
Nu de beste man toch weer richting Spanje is, kunnen we dit filmpje ook wel weer eens uit de oude doos trekken. Een mooi moment tijdens het Wereldkampioenschap voetbal waarin iemand graag met de Sint op de foto wilde. Waarschijnlijk heeft 'ie 's avonds stiekem nog even met zijn vuvuzela gespeeld.
Meer upskirt- en/of oeps-momentjes vind je hier.
Carponizer maakt dé kalender voor de echte karperliefhebber
Maar als je niet van vissen houdt, is er helaas weinig aan. Jij zal dus even verder moeten zoeken naar een geschikte kalender.
Jongen zwaait mes op schoolplein en wordt neergeschoten door politie
Een 'incident' dat enkele dagen geleden op een Amerikaanse school (waar anders) plaatsvond; een 14-jarige jongen besloot zijn klasgenoten met een enorm mes te lijf te gaan waarop de toegesnelde politie hem 'professioneel' uitschakelde. De jongen zou regelmatig gepest worden en dan wordt het recht nog wel eens in eigen hand genomen...
De K1-opwarmer van de dag: Badr Hari vs Alistair Overeem
Staat het bier klaar en hangen de partysnacks in de frituur? Mooi, want dan is het de hoogste tijd voor een K1 opwarmpotje tussen Badr Hari vs Alistair Overeem. Om alvast in de juiste stemming te komen zeg maar.
Gast laat zich niet tegenhouden door openstaande brug: fak die shit!
Het is maar goed dat de waarschuwing "Do not attempt" erbij staat, want anders waren we het vanmiddag meteen even uitproberen!
STPeach is waarschijnlijk de lekkerste gamechick die op Twitch zit
De 23-jarige Lisa is blond, heeft een prima bos hout voor de deur en schijnt af en toe te gamen. Iets Counter Strike-achtigs, maar daar draait het natuurlijk niet om. Ben je ook zo benieuwd of ze een beetje skills heeft? Je kunt hier meegluren. Eén ding is zeker; voor haar is het wel lekker cashen.
Nu maar wachten totdat zij ook zo'n oeps-momentje beleeft.
Is Sierra Skye de belichaming van de perfecte vrouw?
We weten allemaal dat perfectie niet bestaat, maar potverdomme wat komt Sierra Skye er dichtbij. Waarschijnlijk is het gewoon een extreem kutwijf, dat kán haast niet anders... (via)
Agressieve puber schopt en slaat leraar: GEEF TERUG!!
Waar zijn de tijden gebleven dat je nog enig ontzag voor politieagenten, ambulancebroeders en leraren had, in plaats van ze fysiek te belagen omdat je telefoon is afgepakt? Maar goed, dat begint natuurlijk al in de brugklas...
Vluchtstrookrijder wordt getrakteerd op een heerlijk portie karma
Ha! Wat is het soms toch fijn om te zien dat er zoiets bestaat als karma. Vooral in het verkeer is dit gewoon beter dan een orgasme. Mag best een keer gezegd worden toch? Deze keer is een vluchtstrookrijder in New Jersey flink de lul. Dumbass...
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Skoften
Skoftenstraat 69
Amsterdam 1069JA
Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018