Hotsjéeeéeéee, de beste topics van afgelopen wee k!

2 years ago


Text only:

Pssssssssst...
Britse paardenmeisjes maken naaktkalender voor het goede doel
Waarom deze paardenmeisjes geld willen ophalen voor 'de vliegende ambulances' weten we natuurlijk niet precies, maar we steunen deze actie natuurlijk van harte. Wat jullie?
Onze Eindhovense meisjes deden het al eerder natuurlijk.
De bizarre bilpartij van Amanda Lee
We hebben er zelf aan meegeholpen. De meeste van ons vinden dikke billen mooi, dus dan krijg je dit. Wij zijn er niet rouwig om, moeten we eerlijk toegeven. Wij introduceren: Amanda Lee. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.
Pssssssst... Ze heeft Instagram.
Moeders toont trots de indrukwekkende skills van haar kleine meid
Moeder en dochter moeten in dit geval wel pornosterren zijn, want ik denk dat de normale huis-tuin-en-keuken-moeder hier niet heel erg trots op had gereageerd. Deze mama was in ieder geval wél te spreken over de kunsten van haar kleine meid. Liefde voor een kind blijkt in dit geval écht onvoorwaardelijk.
Uit de oude vuurwerkdoos: een 12" Italiaanse shell schieten
December is in zicht en dat betekent dat we binnenkort weer een shitload aan knallende vuurwerkvideo's kunnen verwachten. Tot die tijd nog even twee heerlijke klappende klassiekers.
Even wat sexy quality time in de bosjes bij een rave
Tja. Wat zeg je ervan. Het is een menselijke impuls hè? En zo'n pilletje zorgt immers dat je elkaar wel héél erg aardig gaat vinden.
Restaurantketen Happy Italy naait werknemers en die zijn nu BOOS
Simone en Laura zijn boos. Ze hebben namelijk recht op hun fooi na heul veul uren werken, maar die hebben ze nog steeds niet gekregen. Gelukkig was Tim Hofman zo aardig om even verhaal te gaan halen bij hun baas en dat resulteerde weer een extreem droge video.
Opeens heb je het: je wordt osteopaat
Er zijn een aantal momenten in je leven waarop je belangrijke beslissingen moet maken. Wat ga ik vanavond eten, koop ik wel of niet de PlayStation 4 Pro en welk beroep ga ik later uitoefenen? Die eerste twee kun je vast zelf wel bedenken, maar voor nummertje 3 willen we je met alle plezier een zetje in de goede richting geven; word osteopaat!
Maniakale motormuis tikt even de 220 kilometer per uur aan
Soms moet je de boel even flink door laten waaien en hoe gaat dat beter dan met een bescheiden 220 kilometertjes per uur? Is ook leuk natuurlijk, maar als de boys van Wegmisbruikers achter je zitten, heb je wel een best probleem.
Op Malta is het wereldrecord extreem dikke boem verbroken!
Nummertje 1 was eigenlijk al best indrukwekkend, totdat de grootste motherfucker uit de buurt even zijn gezicht liet zien. Wait for it...
Meer dikke knallers vind je hierrrr.
Hoe om te gaan met de telefoonverslaving van je vriendin
Of het een hoax is of niet, een goed idee is het wel. Zo gauw je vriendin aan het zeuren slaat, aan het appen is met "een goede vriend" of over haar gevoel begint, gewoon even de toeter pakken. Scheelt je ook weer een pijnlijke hand, kapotte riem, of het zoeken naar je slipper.
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Skoften
Skoftenstraat 69
Amsterdam 1069JA
Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019