December staat voor de deur en we proberen allemaal die deur dicht te houden.
Immers is het dit jaar niet te doen om deze ontzettend feestelijke maand… ontzettend feestelijk te maken. Zie het dan ook maar van de andere kant: je hoeft dit jaar waarschijnlijk niet met die vervelende tante of die enge oom te praten of de irritante nieuwe vriendin van je zus te leren kennen. Geen ‘wat deed jij nou ook alweer voor werk?’ gesprekken aan lange tafels in te drukke restaurants en vooral géén cadeaus waar je niet op zat te wachten. Heerlijk! Het is eigenlijk bijna zonde als het weer mag.

Tussen al die onmogelijkheden zijn wij van Omdenken natuurlijk altijd op zoek naar wat wél kan. En we hebben veel opties, dus kom met ons mee de nieuwsbrief in.   

Het 'Zoals verwacht loopt alles anders' webinar

Dit gebeurde er toen we Berthold en Chris vroegen om een video op te nemen over dit webinar...
Na het grandioze, overweldigende succes van onze zakelijke webinars en opvoedwebinars, hebben we besloten om het algemene verhaal óók voor de normale mens, zoals jij en ik, beschikbaar te maken. Wil je leren wat Omdenken is en hoe je het kan toepassen, op onze unieke humoristische en begrijpelijke manier? Kom naar het webinar!
Het webinar is op 2 december. En hoewel je kan denken; dat is snel… kan je ook denken; hoef ik niet zo lang te wachten!
Ich bin dabei

Het 'Stop met opvoeden!' webinar

Denk je dat je dat algemene verhaal wel kent, of wil je het juist wat meer specifieker, omdat je dochter net op het behang heeft gekleurd met haar nieuwe viltstiften of omdat je puberzoon niet meer tegen je praat? Dan komen we weer terug met ons webinar Stop met opvoeden!
Die is op 9 december. Heb je net dat hele ouderschap willen opgeven na een hysterische pakjesavond, dan kun je na 9 december met hernieuwde energie de kerst in.
Doe mij deze maar

Seizoen 4 van de Omdenken Podcast is gestart

Mocht je verlegen zitten om een goed gesprek, maar geen zin om daadwerkelijk met iemand te praten? Luister dan naar onze podcast. We zitten alweer in seizoen 4, wat betekent dat we sneller content creëren dan de gemiddelde Netflix-serie.
Kom maar in mijn oren

Nieuw: SWITCH!

Uiteraard hebben we het leukste voor het laatst bewaard. We hebben een nieuw kaartspel! Of tenminste, we hebben het nog niet, maar Switch is wel al te bestellen en vanaf half december écht leverbaar. Het is een ontregelend, divers en op de lach spieren werkend kaartspel. Je zou het een gezelschapsspel kunnen noemen eigenlijk. En nog leuker: het past door de brievenbus! Dat kan je over Monopoly niet zeggen!
Ik wil Switchen!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book