Profiteer direct van het kennismakingsaanbod
CMweb
Online versie
AMT
Houd uw vakkennis op peil
Als financieel professional is het op peil houden van uw vakkennis belangrijk voor u. Dit kunt u onder andere doen door het volgen van e-learnings.  

Finance Academy E-learning is een leeromgeving met een ruim aanbod aan tekst- en video e-learnings verzorgd door topdocenten en experts uit de praktijk. Laat u overtuigen van de kwaliteit van onze e-learnings en volg een gratis e-learning. Uiteraard zijn al onze e-learnings geaccrediteerd door de NBA/VRC.

Hieronder kunt u een aantal relevante artikelen lezen over onderwerpen die als e-learning op Finance Academy E-learning worden aangeboden.  
PW
Coronacrisis bron voor fraude en bestuurders-aansprakelijkheid in finance
Stel: u bent cfo in het statutair bestuur bij een middelgroot bedrijf in de zakelijke dienstverlening. Corona heerst met alle economische gevolgen van dien en het kwartaalgesprek met de bank zit eraan te komen.
PW
De waarde van blockchain voor finance
Blockchain kan een enorme impact hebben op de waardeketen in onze samenleving. Voorbeelden zijn efficiëntie, transparantie, eigendom, waarde(overdracht), automatisering en dienstverlening.
Bezoek de online leeromgeving van Finance Academy E-learning en laat u overtuigen. U kunt zich aanmelden voor een gratis proef e-learning of direct profiteren van het  kennismakingsaanbod van 10% korting op het 1e jaar.
Deze mail vind ik
positief negatief
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright