E-learning is een ideale manier om op de hoogte te blijven
Executive Finance
Online versie
AMT
Houd uw vakkennis op peil
Als financieel professional is het op peil houden van uw vakkennis belangrijk voor u. Want als financial wordt tegenwoordig van u verwacht dat u op meerdere terreinen voldoende kennis bezit. Deze kennis kunt u onder andere opdoen door het volgen van e-learnings.  

Finance Academy E-learning is een online leeromgeving en biedt een ruim aanbod aan tekst- en video e-learnings over verschillende onderwerpen zoals circulaire economie, corporate governance en risicomanagement. De e-learnings worden verzorgd door topdocenten en experts uit de praktijk. Laat u overtuigen van de kwaliteit van onze e-learnings en volg een gratis e-learning. Uiteraard zijn al onze e-learnings geaccrediteerd door de NBA.

Hieronder kunt u een aantal relevante artikelen lezen over onderwerpen die op Finance Academy E-learning worden aangeboden.  
Trends 2022: “Speel een cybercrimineel niet in de kaart”
Wat is er over uw organisatie bekend op het (dark)web? Geert Rademakers en David Ruijs maken duidelijk dat het menens is met de dreiging van cybercriminelen. “Speel hen niet in de kaart!” Het is zaak om zoveel mogelijk drempels op te werpen. Zodat, net als bij inbrekers thuis, ze een deu>>
Lees verder >
Blog Jaap Koelewijn: Shell vertrekt? Vergeet de oude economie
Ik ben opgegroeid met de gedachte dat Shell een onverwoestbaar bedrijf is dat nooit zal ophouden te bestaan. Mijn moeder ging er in 1948 als 19-jarige werken. Ze ging twee keer zoveel verdienen en bouwde een pensioen op. Dat was destijds uitzonderlijk. Mijn vader belegde in 1984 zijn erfenis in aand>>
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright