Profiteer direct van het kennismakingsaanbod
CMweb
Online versie
AMT
Houd uw vakkennis op peil
Als financieel professional is het op peil houden van uw vakkennis belangrijk voor u. Dit kunt u onder andere doen door het volgen van e-learnings.  

Finance Academy E-learning is een leeromgeving met een ruim aanbod aan tekst- en video e-learnings verzorgd door topdocenten en experts uit de praktijk. Laat u overtuigen van de kwaliteit van onze e-learnings en volg een gratis e-learning. Al onze e-learnings zijn CEDEO erkend.

Hieronder kunt u een aantal relevante artikelen lezen over onderwerpen die als e-learning op Finance Academy E-learning worden aangeboden.  
PW
persoonlijke effectiviteit: Her-ken je kernkwaliteiten
In een tijd waarin veranderingen steeds sneller lijken te gaan, waar u zowel privé als op zakelijk gebied mee te maken hebt, is het kennen van uw eigen kwaliteiten een must!
PW
groei-expert Chris Out: "Leer denken als een algoritme"
“Probeer meer op een algoritmische manier naar de wereld te kijken”, zegt groei-expert Chris Out. “Zie dat alles met elkaar is verbonden, dat alle variabelen invloed op elkaar hebben. Financials hebben een belangrijke rol in het spotten van groeikansen.  Maar als financials zich het algoritmisch groeidenken eigen maken, kunnen ze ook anderen in de organisatie laten zien hoe zij kunnen bijdragen aan de groei. Dat is eigenlijk nog belangrijker.”
Bezoek de online leeromgeving van Finance Academy E-learning en laat u overtuigen. U kunt zich aanmelden voor een gratis proef e-learning of direct profiteren van het  kennismakingsaanbod van 10% korting op het 1e jaar.
Deze mail vind ik
positief negatief
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright