E-learning is een ideale manier om aan uw PE-portfolio te werken
Executive Finance
Online versie
AMT
Houd uw vakkennis op peil
Als financieel professional is het op peil houden van uw vakkennis belangrijk voor u. Want als financial wordt tegenwoordig van u verwacht dat u op meerdere terreinen voldoende kennis bezit. Deze kennis kunt u onder andere opdoen door het volgen van e-learnings.  

Finance Academy E-learning is een online leeromgeving en biedt een ruim aanbod aan tekst- en video e-learnings over verschillende onderwerpen zoals circulaire economie, technologie, corporate governance en fusies & overnames. De e-learnings worden verzorgd door topdocenten en experts uit de praktijk. Laat u overtuigen van de kwaliteit van onze e-learnings en volg een gratis e-learning. Al onze e-learnings zijn CEDEO erkend.

Hieronder kunt u een aantal relevante artikelen lezen over onderwerpen die op Finance Academy E-learning worden aangeboden.  
Hoogleraar Fredo Schotanus over duurzaam inkopen: “Ga verder dan de minimale eisen”
Wie echt duurzaam wil inkopen moet verder kijken dan de minimale eisen waaraan producten of diensten moeten voldoen. Dat is niet voldoende, het zorgt namelijk voor te weinig prikkels voor innovatie, aldus hoogleraar inkoopmanagement prof. Fredo Schotanus in een interview met Deal! In het interview o>>
Lees verder >
Webinar terugkijken: hoe structureert u niet-financiële data?
Niet-financiële data (bijvoorbeeld ESG-gegevens) zijn in opkomst. Dan gaat het bijvoorbeeld over data over de uitstoot van CO2, het gebruik van grondstoffen of over de diversiteit van het werknemersbestand. Hoe structureert u deze niet-financiële data? Daarover ging het webinar van Controllers Magaz>>
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright