Nieuwsbrief van 28-8-18 6:46:00
Online bekijken

Houten vloeren vervangen in rap tempo

Vloeren vervangen in rap tempo

Het vervangen van een bestaande houten vloer kan een omvangrijke operatie zijn. Je weet immers pas wat er onder de vloer ligt wanneer deze is verwijderd. Maatvoering en snelheid is in dit stadium van cruciaal belang, dit om de bewoners minimaal tot last te zijn. Met de stalen liggers van Havebo bent u verzekerd van kwaliteit en van snelheid. Deze liggers hebben dezelfde maatvoering als de betonnen ligger en met meer dan 90 verschillende liggerlengtes is paszagen nagenoeg overbodig.

Epoxyvloer HIM Products legt stevig fundament

Gietvloeren kennen geen geheimen voor HIM, wetende dat elke situatie en industrie om unieke vloeroplossingen vraagt. HIM epoxyvloeren blinken uit in zakelijke toepassingen, met name in branches waar stevigheid, veiligheid en duurzaamheid van vloeren een belangrijke rol spelen. De vloeren zijn oersterk en garanderen een lange levensduur. Als het ligt, dan blijft het liggen.

ABI onthult nieuwe generatie matten

De nieuwe generatie matten voor de particuliere sector is krachtiger dan ooit! Innovatie en technologie vormen samen een nieuwe generatie matten. Na een lang traject van ontwikkeling en optimalisatie stromen de eerste orders binnen, op weg naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Elke horecazaak #Instaproof met Prints van Oranje

Als horecazaak tel je tegenwoordig pas mee als je hashtagwaardig bent. Eten moet niet alleen lekker zijn, maar op zijn minst ook Instagrammable. Net als het interieur. Met tapijt, behang, vinyl en gordijnen bedrukt met jouw eigen ontwerp heb je alle ingrediënten in huis om een spraak- en smaakmakende indruk achter te laten die in de juiste feeds terechtkomt. Spice it up met de gepersonaliseerde printoplossingen van Prints van Oranje.

Sellco introduceert de SHD Bouwvloer

De eerste Slimline High Density vloerbescherming voor de bouw. Er is grote vraag naar een robuuste bouwvloer die volledige bescherming biedt, snel gelegd kan worden en zelfs belastbaar is met vorkheftrucks en hoogwerkers. Deze SHD Bouwvloer is niet alleen te koop, maar ook te huur. Sellco komt in dat laatste geval voorrijden en legt de vloer in no-time, zodat u direct onbezorgd aan de slag kunt.

Meeste keus met emco hoogwaardige schoonloopzones

emco levert een omvangrijk assortiment schoonloopzones met elf exclusieve series. Deze schoonloopzones zijn onlangs uitgebreid met vier series: CONTURA, PRESTIGE, INNOVA en CARE. Bij elke serie kunt u kiezen uit bijzondere patronen en reliëfs en vele kleuren. Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN 13501-1.

Logomatten en geprinte matten met een ontwerp

De logomatten van Notrax bieden de mogelijkheid om een kwalitatieve schoonloopmat geheel te ontwerpen met een bedrijfsfoto, logo of boodschap voor krachtige ‘branding’. Wanneer uw bezoek binnenkomt, is een entreemat een grote promotionele kans om uw bedrijfsidentiteit te versterken en uw gasten vriendelijk te begroeten, omdat de meeste mensen bij binnenkomst voornamelijk naar de vloer kijken.

Warmere vloer met Thermoskussens

Vloeren verliezen vrijwel alle warmte door uitstraling naar de kruipruimtebodem en fundering. Andere soorten isolatie, zoals minerale wol, PUR-schuim en EPS (polystyreen) remmen wel de warmtestroom, maar doen niets aan het uitstralende effect. Daardoor blijft 24 uur per dag warmte aan de onderkant weglekken. Zes actieve oppervlakken van het TONZON Thermoskussen reduceren de warmtestraling tot vrijwel nul.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.