De hr-ketel is nog lang niet aan het einde van zijn levenscyclus.
Gawalo
Online versie

 

Hr-ketels: acht opvallende innovaties
De hr-ketel is nog lang niet aan het einde van zijn levenscyclus. Tot 2050 blijft Nederland aan het gas en daarna misschien wel waterstofgas. Ketels worden wel steeds zuiniger door slimme innovaties van ketelfabrikanten. De acht meest opvallende.
Lees verder >
De CO2-opname van groene daken
Groene daken barsten van de voordelen ten opzichte van conventionele daken. Maar niet elke eigenschap legt evenveel gewicht in de schaal. In dit deel bekijken we de CO2-opname van een groendak.
Lees verder >
Koud water moet koud blijven
Het scheiden van warm- en koudwaterleidingen is basiskennis. Of toch niet? Want het risico in de warmwaterleiding is bij nagenoeg iedereen bekend. Met de koudwaterleiding wil het echter nog wel eens misgaan.
Lees verder >
Nationaal isolatieprogramma is gepresenteerd
Voor het nationaal isolatieprogramma is 514 miljoen euro gereserveerd. Het programma is bedoeld voor zowel eigenaren van koopwoningen als huurhuizen.
Lees verder >
Norm kostenverdeling warmtelevering
De NEN maakt bekend dat de norm voor kostenverdeelsystematiek bij warmtelevering is gepubliceerd, die de eisen voor de invoering, toepassing en beëindiging van een warmtekostenverdeelsysteem voor collectieve warmtelevering beschrijft.
Lees verder >
Spie in gesprek over overname Strukton Worksphere
Een grote overname in de installatiebranche is aanstaande. Technisch dienstverlener Spie en Strukton Groep gaan exclusieve onderhandelingen aan over de acquisitie van Worksphere.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Unieke zoneringsoplossing
Zonering aanbrengen binnen ventilatie biedt extra voordelen. D.m.v. zoneren wordt er gerichter geventileerd. Itho Daalderop heeft de unieke HRU 400 QuattroZone-oplossing. Hiermee wordt zowel op de toe- als afvoer nog gerichter geventileerd. Meer weten over leren zoneren?
(advertorial)
alt
Kies het WTW aansluitpakket
Ga voor gemak en kies het complete WTW aansluitpakket van Zehnder. Zo heb je alles bij de hand voor het maken van een kwalitatief goede en luchtdichte WTW-installatie. Elk bevat een combinatie van kwalitatief sterke componenten die allemaal naadloos op elkaar aansluiten.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright