We hebben op deze mooie vrijdag weer een gevarieerde nieuwsbrief voor u. Geen dank!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Huh? ‘Extreem rijke’ SBS-ster Peter Gillis koopt nieuw park met miljoenenlening van verkoper

Apetrots is de Brabantse vakantieparkmagnaat op zijn nieuwste aanwinst, maar het voormalig Quote 500-lid moest zich wel opnieuw in de schulden steken om de overnamesom van slechts €5 miljoen op te hoesten.
 

 
 
Quote
 

Luxe woonparadijs leuk voor logo-lovers

In de slaapkamer fonkelen de gespiegelde c’s van Chanel, in de kleedkamer stuiten we onder andere op de beeldmerken van Hermes, Gucci en Dolce & Gabbana en op de garagedeur is een enorm logo van Versace gespijkerd. Welkom in Erp!
 

 
 
 
Investeerders gezocht voor vegan condooms

Investeerders gezocht voor vegan condooms

Iris Anne de Smit, Rick Luteijn en Yannick Wille, drijvende krachten achter condoommerk Huzzy, zoeken een half miljoen om extra gas te kunnen geven, en de boodschap te kunnen verspreiden dat liefde voor iedereen is.
 

 
 
Martin Garrix eerste Nederlandse muziekmiljardair

Martin Garrix eerste Nederlandse muziekmiljardair

Martijn Garritsen, beter bekend onder zijn artiestennaam Martin Garrix, zorgt voor een bijzondere vaderlandse primeur die hem ook nog eens een mooie financiële meevaller oplevert. 
 

 
 
Bestel nu de Quote 500 zonder verzendkosten

Bestel nu de Quote 500 zonder verzendkosten

Wist u dat ruim de helft van deze 500 rijkste Nederlanders met lege handen is begonnen? Nu zijn ze allemaal goed voor minstens € 95 miljoen. Benieuwd hoe ze dat voor elkaar kregen? En wat de impact van Covid-19 is op hun vermogen? U leest het in de nieuwe Quote 500, rijkelijk gevuld met ondernemersavonturen. 

Daarmee is het niet alleen een mooi cadeau voor uzelf, maar voor iedereen die de ambitie heeft zakelijk succesvol te worden.

De Quote 500 is nu overal te koop maar is hier online te bestellen zonder verzendkosten*. 

* Vanwege drukte kan het voorkomen dat uw bestelling niet binnen drie dagen geleverd wordt. Bezorgdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag.  
€ 20,00