HULP GEVRAAGD AAN MEDISCHE GEMEENSCHAP!

Beste vrijheidsstrijders,

Allereerst wil ik even melden dat deze week de Jensen Show zal worden gepubliceerd morgen (dinsdag), donderdag en zaterdag. We werken op dit moment aan veel dingen en ik verzeker je, we gaan 2022 uit met vele knallers!

Maar ik heb even jullie hulp nodig. Toen de Cojona nonsens uitbrak heb ik heb altijd geprobeerd mensen gerust te stellen door middel van feitelijke informatie te delen en mijn inzichten te delen. Ik wilde het échte vaccin zijn tegen de propaganda, wat ik het ANGSTWAPEN noemde, dat gelanceerd werd tegen de mensheid. Maar propaganda is iets anders dan daadwerkelijk iets injecteren in het menselijk lichaam.

De afgelopen jaren hebben veel mensen in de medische gemeenschap veel informatie met ons gedeeld wat ons weer geholpen heeft om heel veel mensen te helpen. Dit gebeurde vaak anoniem, wat ik natuurlijk begrijp en gerespecteerd heb en altijd zal doen.

En ik heb nu een vraag die ik graag beantwoord zie naar aanleiding van de aangrijpende documentaire 'Died Suddenly'. Mijn mailbox overstroomt op dit moment met reacties van mensen die het 'vaccin' genomen hebben en erg bezorgd zijn. 

Mijn vraag aan de vrijheidsstrijders binnen de medische professie is deze: als je ooit iets ingespoten hebt zoals dit mRNA 'vaccin', gaat het ooit uit je systeem/bloed?

Ik zal morgen met jullie de informatie delen.

Geniet van je avond en ik zie jullie morgen. Blijf sterk. Houd vertrouwen. Ze krijgen ons er nooit onder!!

Robert

DONEER DIRECT
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2022 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven