En verder: Test mee met ons panel Bekijk hier de online versie
Humanitaire ramp in Idlib
Beste meneer/mevrouw ,

Het is al uitgebreid in de media voorbij gekomen: in de Syrische provincie Idlib is een humanitaire ramp aan de gang. Meer dan 900.000 mensen zijn op de vlucht, onder wie ruim een half miljoen kinderen. Hun aantal groeit met de dag. Dat is nog niet eerder gebeurd in de bijna negen jaar dat de oorlog in Syrië duurt. 

Lees meer
Deze kinderen kunnen nergens naartoe. Ze slapen in kapotgeschoten scholen, leegstaande gebouwen, óf buiten, in regen en vrieskou. Een dodelijke combinatie: er zijn al kinderen overleden door de kou.

Warme kleren, dekens, schoon water, sanitaire voorzieningen, medische zorg: aan alles is een groot gebrek. UNICEF is ter plekke en helpt in deze acute noodsituatie.
Testers gezocht!

Heb jij (klein-)kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar? En vind je het leuk om ons te helpen een nieuw idee te testen en te ontwikkelen. Dan zijn we op zoek naar jou! Jouw feedback is enorm waardevol dus schrijf je dan nu snel in!

Ja, ik wil testen!   Hoe werkt het?
Sportief? Lees dan zeker verder!
Scoor Strong Viking tickets met korting en steun UNICEF

Ook in 2020 kun je weer meedoen aan een van de verschillende edities van Strong Viking! Daag jezelf uit om fysiek en mentaal tot het uiterste te gaan en doe mee met je vrienden, gezin of collega's.

Het mooiste: als je een kaartje via UNICEF koopt krijg je niet alleen 20% korting, je steunt ook nog eens kinderen over heel de wereld.

Scoor nu tickets
 
CPC-deelnemers in actie voor UNICEF

Op zondag 8 maart is de NN CPC Loop in Den Haag. Dit jaarlijkse hardloopevenement trekt duizenden lopers uit heel Nederland, en een aantal van hen komen speciaal voor UNICEF in actie.

Loop jij ook mee en wil jij je laten sponsoren om kinderen overal ter wereld te helpen? Dat kan via ons Help mee-platform! Of steun de actie van een andere loper.

Ja, ik doe mee
 
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden