humanityhouse_logo.gif
update-top.gif
update-bottom.gif

We hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt! Zo toverden we ons voormalig kantoor om tot twee gloednieuwe zalen voor zaalverhuur en zijn we wederom genomineerd voor een Nationale Meeting Award!

Daarnaast hebben we mooi nieuws over onze vaste cateraar Juni en openen we in april ons terras weer voor bezoek.

We ontvangen je graag in Humanity House!

Hartelijke groet,

Team Humanity House

Afbeelding

Nieuwe zalen

Verbouwing - Afgelopen weken is er hard geklust en zijn we verhuisd. De kantoorruimtes op de eerste etage van het voormalig Koetshuis zijn omgetoverd naar twee prachtige nieuwe vergaderzalen: de nieuwe Wenen Zaal en de Parijs zaal.

Lees meer...
Afbeelding

In de prijzen!

Nationale Meeting Award - Maandag 16 maart zijn Dorinda en Romy van de afdeling Reserveringen aanwezig bij de uitreiking van de Nationale Meeting Award. Humanity House is genomineerd voor de titel Beste Meeting- en Eventlocatie tot 100 personen in Nederland.

Afbeelding

Juni x Lekker Brood

Catering - Nieuws van onze cateraar Juni! Vanaf heden werkt Juni samen met Lekker Brood. Lekker Brood is een 100 procent biologische bakkerij die wordt gerund door met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer...
Afbeelding

Binnentuin geopend

Terras - Met de lente en zomer in aantocht, is ons ruime terras weer geopend vanaf april! In de zomer van 2019 hebben we onze binnentuin opnieuw ingericht met mooie plantenbakken en picknicktafels.

Humanity House

Prinsegracht 8

2512 GA Den Haag

070-3100050

info@humanityhouse.org