25 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
CrossBorder Event
image
Campagne voor nieuwe Paturain Naturel bevat geen kruiden, wel humor
De bekende Paturain roomkaas met knoflook en kruiden krijgt er een familielid bij: een nieuwe variant, met zonder knoflook en kruiden maar met smaak: Paturain Naturel. De introductiecampagne bevat de luchtige humor de reclames van het merk kenmerkt.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
13 nieuwe leden voor DDMA
In de eerste helft van 2024 heeft branchevereniging voor data en marketing DDMA 13 nieuwe leden gekregen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ontdek hoe je met post de aandacht pakt
[advertorial] We geven dit jaar een aantal exclusieve PostLab werksessies weg aan marketeers en ondernemers. Hierin ontdek je in één dagdeel samen met je team hoe post jouw mediamix kan versterken.
image
PHD Media wint introductiecampagne Ayvens
Ayvens, het mobiliteitsmerk dat voortkomt uit de samensmelting van ALD Automotive en LeasePlan, heeft in Nederland na een pitchtraject PHD Nederland gekozen als strategische mediapartner voor zijn introductiecampagne.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nieuwe campagne MyWheels gebruikt ook offline kanalen
Deelauto community MyWheels trapt de zomer af met een nieuwe mediabrede campagne. De campagne, die voor het eerst in jaren gebruit maakt van offline media, zet in op deelauto’s als aanvulling op de moderne mobiliteitsmix.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
Glasvezel rukt op, meer mobiel dataverbruik
Er zijn in het eerste kwartaal van 2024 zo'n 250.000 nieuwe glasvezelverbindingen bij gekomen in Nederland. Ook het aantal huishoudens met een glasvezelabonnement nam toe (+3,5%), net als het mobiele dataverbruik (+1,7%).
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Humberto Tan gezicht zomercampagne Storytel
Streamingdienst voor e-books en luisterboeken Storytel werkt samen met Humberto Tan. De presentator is het gezicht van de zomercampagne van de streamingdienst.
lees verder
twitter facebook linkedin
Save the date: CustomerFirst Congres is op 3 oktober 2024
[advertorial] Het CustomerFirst Congres is hét toonaangevende event voor professionals op het gebied van klantcontact, klantenservice en klantervaringen. Op donderdag 3 oktober ontdek je de nieuwste trends, technologieën en best practices om klantervaringen te optimaliseren en jouw organisatie naar een hoger en slimmer niveau van klantcontact te tillen. Bestel nu je ticket en profiteer van 100 euro Super Early Bird korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.