Hup, naar binnen!

3 years ago


Text only:

De vtwonen huiscollectie heeft een enorme boost gekregen! Alles om lekker te wonen in je eigen huis.Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken.#02 Hup, naar binnen! Basisstukken & mooimakers voor in huisDe vtwonen huiscollectie heeft een enorme boost gekregen! We zetten een paar nieuwe onderdelen in het zonnetje: de vtwonen bankenserie, de stationery-lijn en woonaccessoires. Kortom: alles om lekker te wonen in je eigen huis.   In een warm nest   In een warm nest
Er breken knusse tijden aan! Met muren in diepe kleuren, zachte vachtjes en kussens creëer je een warm nest in huis.
    Speelse mix
Licht en ruim, blank en speels. Tinta en Rutger toverden een donkere, verwaarloosde woning om tot een huis dat blaakt van warmte en frisheid.
      vt wonen&design beurs Zien we jou daar?Dinsdag gaat het nieuwe woonseizoen van start met de vt wonen&design beurs. Van 29 september tot en met 4 oktober kun je in de Amsterdam RAI drie unieke woonwerelden bekijken met daarin levensgrote inspiratiehuizen. Vandaag geven we je een sneak peek in het vtwonen huis.      Slaap lekker! DIY lampionnen Goed slapen is het allerbelangrijkste. Maar je wilt ook ‘mooi’ slapen. Met Infinity van Goossens bepaal je zelf de uitstraling van je boxspring. (adv.) Borduurringen zijn de ideale basis voor zelfgemaakte lampionnen. Deze lampionnen met print zijn mooimakers voor in je huis. En makkelijk om te maken!      Zomergevoel Pin & win De tijden van het lange buiten zitten, zijn achter de rug. Niet getreurd: trek met Bromelia de exotische sfeer door in je woonkamer en houd het zomergevoel nog even vast. (adv.) We zijn heel benieuwd hoe jij de items uit de vtwonen najaars-collectie combineert. Pin je favorieten met #vtwonencollectie en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 200,-!      Najaarskriebels   Maak kans op woonbeurskaarten
Shop tot en met zondag 27 september 2015 jouw favoriete producten in onze shop en maak kans op 2 kaartjes voor de vt wonen&design beurs.
    In de stijl van Auping en...
Drie bekende bloggers, het Auping Essential bed en een lege slaapkamer. Samen met een vtwonen styliste maken ze een droomslaapkamer.
     Win een Marmoleum Modular vloer
Marmoleum staat voor duurzaam en sterk, Modular voor stroken en tegels. En vtwonen staat voor basic, bijzonder en eigenzinnig. Maak nu kans op een Marmoleum Modular by vtwonen vloer!
    Verliefd op een bouwval
Respect voor ‘het boerse’ en liefde voor industrieel wonen, gaat dat samen? Ja, laat deze verbouwing zien. Sandy en Frank toverden een oude keuterboerderij om tot loftachtige ruimte.
     Te koop op de woonbeurs én in de shop    Vaas Stoel 

Bloomingville
15,-

 Butik
84,95      Ladenkast Poster 

Bloomingville
799,-

 vtwonen
9,95
       Opbergbox Hanglamp Casa Vivante
24,95 Bloomingville
46,-      Vloerkleed Karaf 

Lene Bjerre
39,99

 Casa Vivante
9,95       Jaaragenda Tafel vtwonen
14,95 Butik
64,95      Kussen Pantoffels Zusss
39,95 Ruby Brown
34,95
    volg ons via:Je ontvangt deze nieuwsbrief op newsletter@newslettercollector.com, omdat je je hier voor opgegeven hebt. Wij gaan zeer voorzichtig met je persoonsgegevens om en doen er alles aan om deze gegevens zo goed mogelijk te beschermen. In ons privacy- en cookiebeleid kun je dit nalezen.
Volg ons via: Facebook   
Twitter   
Pinterest   
Google+   
Instagram   
Youtube   | Gegevens wijzigen |
Afmelden nieuwsbrief© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V. vtwonen.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019