‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Torsdag 29. november 2018
Info
 
 
Kære læser,

Vi har noget, vi gerne vil dele med dig.

For knap tre måneder siden gik vores nye Watch-medie i luften. Navnet er PolicyWatch,og vi skriver om al den politik fra Christiansborg og Bruxelles, der har betydning for dansk erhvervsliv. Det gælder både de brede erhvervspolitiske dagsordener og de snævre, men vigtige sager, der sjældent finder vej til spalterne i de øvrige medier.

PolicyWatch har sat sig tungt på dækningen af regeringens planer om at rekruttere mere arbejdskraft fra udlandet. Vi skriver om det sidste nye inden for klimaforhandlingerne, vi følger regeringens og erhvervsorganisationernes bestræbelser på at lette virksomhedernes adgang til offentlige opgaver, ligesom vi går forrest i dækningen af de handelsaftaler, som EU forsøger at lave med bl.a. de sydamerikanske lande. Og meget andet.

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev fra PolicyWatch, hvis du vil være opdateret på, hvad der sker på Christiansborg og i EU med relevans for danske virksomheder. Det udsendes mandag til fredag klokken 8.30, samt når der sker noget nyt, som vi ikke kan vente med at fortælle dig.
Det er ganske uforpligtende. Og du kan nemt framelde dig, hvis du fortryder.

Med venlig hilsen

Anders Heering
Chefredaktør, Watch Medier
* Læs brugervilkår for Watch Mediers nyhedsbreve.