Andelsportal.dk

Hvad er der sket i 2024 pĂĄ andelsboligmarkedet?

Vi er godt inde i 2024 – og der er sket meget på andelsboligmarkedet, siden vi skød et nyt år i gang: Nye grundvurderinger, en ny lov om værdiansættelsesprincipperne og nylige højesteretsdomme, der danner retningslinjer for lignende sager i fremtiden. Vi tager her en status på andelsboligmarkedet 2024.

Overblik over årets ændringer på andelsboligmarkedet ➝

Andelsboligforeninger i fælles opfordring til Skatteudvalget

En gruppe andelsboligforeninger har henvendt sig til Skatteudvalget med bekymring vedrørende de nye vurderinger af grundværdier. Foreningerne opfordrer her udvalget til at drøfte den aktuelle beregningsmodel, som foreningerne, finder uigennemsigtig og fuld af vilkårligheder.

Bekymrede andelsboligforeninger udfordrer grundvurderinger âžť

Analyse: SĂĄdan pĂĄvirker boligskattereformen boligydelse og andelskrone

Boligskattereformen og andelsboligforeningernes grundværdier afføder stadig en del spørgsmål i landets andelsboligforeninger. Realkredit Danmark har udgivet en analyse af boligskattereformens betydning for andelsboligejere, som måske kan gøre dig klogere.

Hvad betyder boligskattereformen for andelsboligejerne? âžť

Intelligente løsninger

Gør jeres hverdag i andelsboligforeningen nemmere med intelligente løsninger fra wiceIoT. Med sensorer installeret i bygningen undgår I uforudsigelige udgifter, der kan koste dyrt. Læs med her og bliv klogere på, hvordan I kan opdage skaderne før det er for sent.

Opdag skader før det er for sent ➝

Andelsportal.dk - Nyheder, viden og tilbud pĂĄ byggeopgaver til andelsboligforeninger

Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Afmeld nyhedsbrevet

Copyright © Andelsportal.dk – en del af 3byggetilbud.dk A/S