Nyhedsbrev

Bestil Salgstjek

Sætter du pris på det, du har?

 
 

Der er mange ting at sætte pris på. Et godt grin, et kærligt kram eller en hyggesnak hen over hækken. Uanset om du sætter pris på det, du har, eller om du går med tanker om at finde noget nyt, kan EDC hjælpe dig med at blive klogere på, hvad prisen på din bolig er.

Bestil gratis Salgstjek og vind en robot til hjemmet
Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 29. september 2017, deltager du i konkurrencen om en iRobot Roomba 772. Vi udlodder 5 stk. til en samlet værdi af 13.435 kr.

Få svaret

Gør-det-selv: Godt eller skidt?

 
 

Danskerne er en nation af gør-det-selv-mennesker, afhængig af hvilken type af arbejde der er tale om, og hvor i landet vi befinder os. Men kan det overhovedet betale sig at gøre det selv?

Se, hvor fremgangen er størst

Sommerens boligsalg rykker for alvor

 
 

Samlet set var boligsalget 10 pct. bedre i sommermånederne i år i forhold til sidste år. Fortsætter tendensen resten af året, bliver 2017 det bedste år for boligsalg siden ’all time high’ i 2005.

Se, hvem der bestemmer

Hvem har bukserne på?

 
 

Hvem er egentlig den drivende part, når der skal findes nyt hjem til familien: Er det kvinderne eller mændene – eller bestemmer vi lige meget? Det giver EDC’s nye landsdækkende undersøgelse dig svar på.

Se fordelene ved EDC Effekt

2.800 så Marlenes hus på under en måned

 
 

Marlene fik solgt huset i Voldum ved Hadsten på 7 uger, efter hun valgte at sætte ekstra skub i annonceringen med EDC Effekt. I begyndelsen af marts valgte Marlene at tilkøbe EDC Effekt, og allerede i slutningen af april blev huset solgt.

”Huset havde efterhånden været til salg længe, så jeg valgte at købe et eksklusivbanner på Facebook, Attraktivmarkering og forsidebolig på edc.dk samt en Boostpakke. Det gav hele 2.800 visninger alene på den måned, og allerede måneden efter blev huset solgt. Så EDC Effekt gjorde en kæmpe forskel.”

Aftal et møde

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Drøft dine muligheder med en af vores finansielle samarbejdspartnere.

Tilmeld køberkatotek

Lad os lede efter din drømmebolig for dig

 
 

Med en søgerprofil i vores køberkartotek får du både adgang til de godt 65.000 boliger, som er til salg hos både EDC og vores konkurrenter samt en helt eksklusiv mulighed for at se boliger, som er sat til salg som Diskretsalg. Det er boliger, som ellers ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 
Kongsgaardsvej 6
Lerpøtvej 120, Tinghøj
Lundvej 17
Åbrinken 40
Byparken 8

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.6 ud af 10      89 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.