Hvad er dine ønsker og behov?

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev
19. august 2015

Uvildige.dk er tilbage fra sommerferie – friske, veludhvilet og velovervejet. 

Nu, hvor sommerens indsats i haven stadig står klart i hukommelsen, vil vi benytte lejligheden til at minde om, at økonomi og havearbejde har meget tilfælles. Haven skal, ligesom din økonomi, holdes ved lige. Gødes jorden blomstrer haven, men lader man stå til, så overtager ukrudtet langsomt men sikkert. Det samme gælder din økonomi. Hold den ved lige og den blomstrer, men lader du stå til, så fylder de unødvendige omkostninger, ukrudtet, mere og mere.

Uvildige.dk står som altid klar til at luge ud i din økonomi og lade den blomstre - og vi kan sikkert også finde en god havemand, hvis du vil slå to fluer med et smæk...

Kontakt os her

Oprustning på den kommunikative front

Vi har ikke kun brugt sommeren på havearbejde og opladning. Vi har også oprustet. På den kommunikative front har vi således ansat en PR & Kommunikationsmedarbejder, som, til fordel for dig, skal bidrage til et højnet informationsniveau fra Uvildige.dk. 

Det betyder blandt andet, at vi vil være mere aktive med vores nyhedsbrev. Vi lægger ud med, at give dig chancen for at påvirke vores fremtidige nyhedsbreve. Vi vil nemlig gerne høre din mening samt kende dine ønsker og behov.

Svar på fem hurtige - måske vinder du

Det er meget simpelt. Det eneste du skal gøre er, at byde ind med dine input til fem hurtige spørgsmål. Klik på nedenstående link og deltag i spørgeskemaundersøgelsen. Vi belønner dit engagement med deltagelse i lodtrækningen om et gavekort på kr. 500,- til en valgfri oplevelse hos www.bellevuebox.dk. Vi udtrækker en vinder blandt de indkomne besvarelser tirsdag d. 1. september 2015, så hvorfor ikke sende dine besvarelser allerede nu – det tager kun få minutter.

Deltag i vores spørgeskemaundersøgelse her

Følg os på de sociale medier

Vi vil, hvis du ikke allerede følger os på de sociale medier, også anbefale dig, at finde os på både Facebook og LinkedIn, hvor vi fremover vil være mere til stede med aktuelle dag til dag opdateringer om stort og småt.
Følg os på Facebook her
Følg os på LinkedIn her

Husk også, at vi altid gerne modtager ris, ros og gode idéer fra dig om vores produkter generelt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har noget på hjertet.

Med venlig hilsen

Uvildige.dk

 

Dette nyhedsbrev må naturligvis gerne videresendes til andre, der kunne være interesseret i dette.

For af- eller tilmelding af nyhedsbrevet http://www.uvildige.dk/nyhedsbrev.aspx

 

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019