Hvad ville bekymre dig, hvis du blev syg? Svar og vind

6 months ago


Text only:

Svar og vind sundhedssikringen Falck Hurtig Hjælp i et år til en værdi af 2.220 kr.
Vind sundhedssikringen Falck Hurtig Hjælp i et år til en værdi af 2.220 kr
Hvis du bliver rigtig syg, starter det ofte en masse bekymringer og tanker. Måske er det den lange ventetid. Måske er du bekymret for at blive fejlbehandlet. Eller måske er det tanken om, at du skal bede familie og venner om hjælp til at få hverdagen til at gå op?
 
Der er mange bekymringer, hvis man bliver syg. Hvad vil bekymrer dig mest?
Det har vi hos Falck sat os for at spørge danskerne om, så vi kan hjælpe på den helt rigtige måde, hvis der er behov for det. 
Fortæl os, hvad der kan bekymre dig, hvis du bliver syg og vær samtidig med i konkurrencen om et års abonnement på vores sundhedssikring, Falck Hurtig Hjælp + Rådgivning, til en værdi af 2.220 kr. Vinderen får direkte besked d. 10. oktober 2018. 
SVAR OG VIND
Kan du genkende Vickis sygdomsbekymring?
Vi har talt med Vicki, der ikke havde bekymret sig om sygdom, før hun stod med to musearme. For at komme hurtigt tilbage på jobbet, fik hun bl.a. hjælp fra en personlig patientrådgiver – en kontaktperson hun fik via hendes sundhedssikring, Falck Hurtig Hjælp.
DEL DIN BEKYMRING HER
Kundeservice: 70 10 20 31
mandag til torsdag 8 - 17
fredag 8 - 15:30
Akut brug for hjælp: 70 10 20 30
E-mails fra Falck: afmeld / rediger
Følg os
Falck Assistance A/S | Sydhavnsgade 18 | 2450 København SV
500.000
sygekørelser om året
124
tværfaglige
sundhedscentre
110
års erfaring
Kampagnen udbydes af Falck Assistance A/S. Præmien består af 1 års abonnement på Falck Hurtig Hjælp + Rådgivning for hele husstanden til en værdi af i alt 2.220 kr. Vi udtrækker vinderen d. 10. oktober 2018. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på falck.dk/vindere. Ansatte i Falck-koncernen kan ikke deltage.
Vis webversion

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019